• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: Παρθενική νίκη για Luthi!
Άντεξε στην επίθεση του Vinales, τρίτος ο Rabat
Νέα 12/10/2014 - 12:19

Σ’ έναν αγώνα που έκανε εξαιρετική εκκίνηση, ο Thomas Luthi δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο και αντέχοντας στην τελική επίθεση του δεύτερου Maverick Vinales, πήρε την πρώτη του φετινή νίκη και τρίτη του συνολικά στην Moto2!

Από την άλλη, τόσο ο Maverick Vinales, όσο και ο Tito Rabat έχασαν χρόνο στην αρχή με τον Johann Zarco να είναι εμφανώς πιο αργός από τους δυο. Μόλις τον πέρασαν, ο Luthi είχε χτίσει μια διαφορά την οποία και διαχειρίστηκε ωραία μέχρι το τέλος!

Παρά τις προσπάθειες του Vinales, ο Ισπανός είχε πολύ δυνατό ρυθμό στο τέλος του αγώνα όταν και σημείωσε νέο ρεκόρ πίστας (1:50.866), ο Luthi κράτησε τη νίκη κι έγινε ο έκτος διαφορετικός νικητής της κατηγορίας. Από την πλευρά του, ο Tito Rabat παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ανέβηκε στο βάθρο και αύξησε τη διαφορά του από τον Kallio στους 38 βαθμούς.

Ο Φινλανδός τερμάτισε στην 5η θέση, πίσω και από τον Zarco που ανέβασε το ρυθμό του μετά το δεύτερο μισό του αγώνα. Ο Julian Simon ήταν έκτος, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε ο Morbidelli που κατάφερε να πάρει την έβδομη θέση. Οι Syahrin, Cardus και Xavier Simeon ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto3: Νίκη και στο +25 ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2014 ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα