• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πέμπτος αλλά σίγουρος γι’ αύριο ο Lorenzo!
Κλειδί για τη νίκη ο σταθερός ρυθμός στον αγώνα!
Νέα 11/10/2014 - 19:03

Ο Jorge Lorenzo θεωρεί ότι το λάθος που έκανε στον τελευταίο του γρήγορο γύρο, του κόστισε τη δυνατότητα να πάρει θέση στην πρώτη σειρά του αυριανού grid. Παρά ταύτα, ο Ισπανός τονίζει ότι είναι σίγουρος για τον εαυτό του!

Ο Lorenzo - που κέρδισε τον αγώνα στο Motegi πέρυσι - μπορεί να πλασαρίστηκε μόλις στην 5η θέση σήμερα, ωστόσο τρέφει μεγάλες ελπίδες ότι μπορεί να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Ιαπωνική πίστα.

«Είμαι κάπως απογοητευμένος, διότι αν και ο χρόνος δεν είναι άσχημος, θα ήμουν λίγο πιο γρήγορος στον τελευταίο μου γύρο, αν δεν έκανα λάθος στο κατέβασμα πριν την τελευταία σικέιν. Εκεί έχασα μερικά δέκατα, που θα μου έδιναν μια θέση στην πρώτη σειρά».

«Οι Valentino, Dovizioso, Marc και Dani, όλοι έκαναν καλό χρόνο κι εγώ δεν έκανα τον τέλειο γύρο. Το σημαντικό όμως είναι ότι έχουμε πολύ καλό ρυθμό. Η αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι ίσως η καλύτερη που έχω όλη τη σεζόν. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι αύριο δεν θα βρέξει για να δείξουμε τις δυνατότητές μας».

«Θα είναι σημαντικό να κάνουμε καλή εκκίνηση και να προσπαθήσουμε να περάσουμε μερικούς στον πρώτο γύρο. Ωστόσο ο αγώνας θα είναι μεγάλος και το κλειδί για τη νίκη θα είναι να κρατήσουμε σταθερό ρυθμό. Ας ελπίσουμε ότι θα παλέψουμε για τη νίκη», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2014 ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα