• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση!
Για να πάρουμε τον Τίτλο αύριο
Νέα 11/10/2014 - 18:48

Ο Marc Marquez παραδέχτηκε ότι μετά και τη σημερινή του παρουσία στις κατατακτήριες δοκιμές, δεν είναι «...στην καλύτερη κατάσταση» για να πάρει τον Τίτλο αύριο, μέσα στην πίστα της Honda.

Ο 21χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναμένει σκληρές μάχες με τις Yamaha και πιστεύει ότι συγκεκριμένα ο Jorge Lorenzo έχει τον καλύτερο ρυθμό στην Ιαπωνική πίστα.

«Φυσικά και τώρα δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση για να πάρουμε τον Τίτλο αύριο, διότι ο Valentino και ο Dani είναι μπροστά μου και πρέπει να τερματίσουμε εμείς μπροστά τους», σχολίασε ο Marquez.

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και θα δούμε πως θα νοιώθουμε και στον αγώνα... που θα είναι ο Valentino, o Dani, που θα είναι ο Jorge. Αν για οποιοδήποτε λόγο θεωρήσω ότι παίρνω πολλά ρίσκα, θα προτιμήσω να περιμένω».

«Για αύριο, πιστεύω ότι ο πιο δυνατός θα είναι ο Jorge. Είναι πέμπτος στο grid, πίσω κι από εμένα, αλλά έχει τον καλύτερο ρυθμό αγώνα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και θα παλέψουμε για τη νίκη», πρόσθεσε ο Marquez, ο οποίος πάντως παραδέχτηκε ότι είναι ικανοποιημένος με την πρόοδο που έκανε σε σχέση με την Παρασκευή.

«Είμαι χαρούμενος, διότι αν και δεν καταφέραμε το στόχο μας που ήταν να είμαστε στην πρώτη σειρά, έχουμε βελτιωθεί ενόψει της αυριανής ημέρας. Ο ρυθμός μας είναι καλός. Είναι παρόμοιος με αυτόν του Rossi, του Pedrosa και του Lorenzo και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε και τον Andrea Dovizioso, που έχει καλό ρυθμό με το ελαστικό αγώνα».

«Φαίνεται ότι όλα, αυτό το Σ/Κ, είναι πολύ δύσκολα. Δεν ξέρω το γιατί. Χτες με το πρόβλημα στα φρένα και σήμερα με τον κινητήρα στις ΕΔ3. Το απόγευμα μπόρεσα να παλέψω για την pole, αλλά στην πρώτη μου έξοδο είχα πάλι ένα μικρό πρόβλημα. Πάντως είμαι χαρούμενος, οδηγώ καλά και ειδικά στις ΕΔ4 ένοιωθα πολύ άνετα και ήμουν σταθερός».

Επόμενο άρθρο »

Πέμπτος αλλά σίγουρος γι’ αύριο ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Τεράστια ικανοποίηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα