• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Τεράστια ικανοποίηση!
Επιτέλους κατέκτησα την pole position με την Ducati!
Νέα 11/10/2014 - 18:16

Ο Andrea Dovizioso πήρε μια φανταστική pole position στην Ιαπωνία, σε μια δύσκολη διαδικασία με τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου να είναι όλοι πολύ κοντά σε χρόνους! Παρά ταύτα, ο Ιταλός άσος σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση για δεύτερη φορά στην καριέρα του και για πρώτη με τα χρώματα της Ducati!

Για να καταλάβει κανείς το πόσο δύσκολη ήταν η σημερινή διαδικασία, κάτι που αυξάνει και την αίγλη της pole position του Dovi, είναι χαρακτηριστικό ότι οι οχτώ πρώτοι έπεσαν κάτω από το προηγούμενο απόλυτο χρόνο της πίστας, ενώ ο δέκατος στις ΚΑΤ2 ήταν μόλις μισό δευτερόλεπτο πάνω από το χρόνο του Dovizioso!

«Είναι τεράστια ικανοποίηση που επιτέλους κατέκτησα αυτή την pole position με την Ducati. Περάσαμε δύσκολες στιγμές το τελευταίο ενάμιση χρόνο, αλλά στους προηγούμενους αγώνες βελτιωνόμασταν συνεχώς», σχολίασε ο Ιταλός άσος της Ducati, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της pole position μετά το 2010 και τον αγώνα της Βαλένθια (με τον Casey Stoner).

«Είναι τρομερό το συναίσθημα του να είμαστε τόσο γρήγοροι εδώ στο Motegi, να έχουμε καλό ρυθμό, καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα και του να ξέρουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε για την pole position. Δουλεύαμε καλά από την αρχή της σεζόν, αλλά αυτό το Σ/Κ τα πράγματα ήταν ακόμα καλύτερα, μιας και βρήκαμε ένα καλό set-up από την αρχή».

«Έχοντας μια καλή βάση από το ξεκίνημα, εστιάσαμε κυρίως στο να ρυθμίζουμε μικρές λεπτομέρειες στο στήσιμό μας και αυτό έκανε τη διαφορά, καθώς περνούσαν οι διαδικασίες. Εδώ είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τον τέλειο γύρο, γιατί είναι πολύ εύκολο να κάνεις το λάθος. Κάτι που δεν απέφυγα κι εγώ στην κατηφόρα, αλλά ευτυχώς κατάφερα να πάρω την pole».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πρέπει να βελτιωθούμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα