• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πρέπει να βελτιωθούμε!
Αν θέλουμε να παλέψουμε για τη νίκη αύριο!
Νέα 11/10/2014 - 17:24

Ο Valentino Rossi προετοιμάζεται για ένα μεγάλο και δύσκολο αυριανό αγώνα, καθώς ο Ιταλός θρύλος κατάφερε - για δεύτερη φορά φέτος - να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης.

Ο Rossi, ο οποίος είναι στην Ιαπωνική πίστα με κάταγμα στο δείκτη του δεξιού του χεριού, κατάφερε να μείνει μόλις 55 χιλιοστά πίσω από το χρόνο του Andrea Dovizioso, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το πιο μαλακό πίσω ελαστικό.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις κατατακτήριες. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία μου pole, που είναι πάρα πολλά! Η δεύτερη θέση για αύριο όμως, θα είναι πολύ σημαντική για τον αγώνα, διότι είναι πολλοί οδηγοί πολύ κοντά και με δυνατό ρυθμό», τόνισε ο Vale.

«Δουλέψαμε σκληρά με την ομάδα και κάναμε καλή δουλειά. Ο ρυθμός μου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και φαίνεται ότι η Ducati, ο Pedrosa και ειδικά οι Marc και Jorge είναι λίγο πιο γρήγοροι από εμένα. Αν θέλουμε να παλέψουμε για τη νίκη αύριο, πρέπει να βελτιωθούμε».

«Βελτιωθήκαμε όμως αρκετά στις κατατακτήριες και νοιώθω δυνατά. Ήμουν στην κατάλληλη θέση, τη σωστή στιγμή και είχαμε καλή στρατηγική. Πονούσα περισσότερο χτες, αλλά σήμερα τα πράγματα ήταν καλύτερα. Παράλληλα, η αδρεναλίνη αύριο στον αγώνα θα μας βοηθήσει πολύ», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Τεράστια ικανοποίηση!

« Προηγούμενο άρθρο

Ένατη θέση για Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα