• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3: 1η φετινή pole για τον Kent!
Στην πρώτη σειρά οι Antonelli και McPhee
Νέα 11/10/2014 - 11:40

Σε ιδανικές συνθήκες - για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα - ο Danny Kent επέστρεψε στην κορυφή, κατακτώντας την pole position σήμερα στην πίστα του Motegi!

Ο Βρετανός, που είναι πολύ δυνατός στην πίστα που κέρδισε τον αγώνα του 2012, σταμάτησε το χρονόμετρο στο εκπληκτικό 1:56.555 που αποτελεί νέο απόλυτο χρόνο για τη μικρή κατηγορία.

Πίσω του, ο Antonelli «εξαργύρωσε» την πολύ καλή του εμφάνιση στα τελευταία λεπτά και θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά του αυριανού grid, για τέταρτη φορά φέτος. Πολύ καλός και ο McPhee - δυο οι Βρετανοί στην πρώτη σειρά - κατάφερε για πρώτη φορά να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη σειρά.

Ο Miguel Oliveira ανοίγει τη δεύτερη σειρά, με τον Jack Miller να γλυτώνει από μια σφοδρή πτώση και στη συνέχεια να ανεβαίνει ως την πέμπτη θέση. Ο Isaac Vinales συμπλήρωσε τη δεύτερη σειρά.

Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία, Alex Marquez, ο δυνατός Ν. Αφρικανός Brad Binder και ο Alex Rins, συμπληρώνουν την τρίτη σειρά της σχάρας εκκίνησης. Ο Rins είχε και μια πτώση. Την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσε ο Juanfran Guevara.

Επόμενο άρθρο »

Motegi ΚΑΤ: Έγραψε ιστορία ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto2 ΕΔ3: Συνεχίζει δυνατός ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα