• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2 ΕΔ3: Συνεχίζει δυνατός ο Rabat!
Ανεβασμένος ο Luthi, 3ος ο Zarco και λίγο πιο πίσω ο Vinales
Νέα 11/10/2014 - 06:11

Η παρουσία του Tito Rabat στη πίστα του Motegi δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους αντιπάλους του για να σκεφτούν τη νίκη!

Ο Ισπανός τη χτεσινή ημέρα - στα δεύτερα ελεύθερα - έκανε μια εντυπωσιακή επίδειξη δύναμης με εξαιρετικό ρυθμό αγώνα στους 23 συνεχόμενους γύρους που επιχείρησε! Σήμερα, ο Rabat συνέχισε δυνατά, κάνοντας 16 συνεχόμενους γύρους και πάλι σε ρυθμό που κανείς από τους αντιπάλους του δεν μπορούσε να ακολουθήσει.

Το πιο εντυπωσιακό ακόμα, είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός άσος της Marc VDS δεν τα πηγαίνει καλά σε γενικές γραμμές στο Motegi, σε αντίθεση με τον ομόσταυλό του - Mika Kallio - που πολλοί περίμεναν να τον δουν δυνατό και να μειώνει τη διαφορά του από των πρωτοπόρο Rabat.

Ωστόσο ο Mika Kallio ήταν μόλις πέμπτος και με ρυθμό που σίγουρα δεν απειλεί τον μεγάλο του αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, ανεβασμένος ήταν σήμερα το πρωί ο Thomas Luthi, με τον Ελβετό να παίρνει τη δεύτερη θέση 29 χιλιοστά μπροστά από τον τρίτο Johann Zarco.

Ο 15ος γύρος του Maverick Vinales ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να επιδείξει κανείς από τους οδηγούς της μεσαίας κατηγορίας μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο. Στη συνέχεια όμως, ο νεαρός Ισπανός δεν βελτιώθηκε και υποχώρησε στην πολύ καλή τέταρτη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto3: 1η φετινή pole για τον Kent!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Η Marc VDS στην MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα