• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi ΚΑΤ: Έγραψε ιστορία ο Dovizioso!
1η pole του Ιταλού με την Ducati και 1η για τους κόκκινους από το 2010!
Νέα 11/10/2014 - 11:47

Ο Andrea Dovizioso έγραψε ιστορία στην Ιαπωνική πίστα, χαρίζοντας στην Ducati την πρώτη της pole position από το 2010! Ο Ιταλός κατασκευαστής ήταν απών από την πρώτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές, μετά την pole position του Casey Stoner στη Βαλένθια το 2010.

Παράλληλα, με τη σημερινή του παρουσία, ο Dovi πανηγύρισε και τη δεύτερη pole της καριέρας του, ενώ και την πρώτη την πήρε στο Motegi, το 2010 όταν ήταν αναβάτης της Honda!

Ο Dovizioso εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το έξτρα μαλακό ελαστικό κι έγραψε νέο απόλυτο χρόνο στην πίστα: 1:44.502! Οι σημερινές κατατακτήριες ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικές, με τους δέκα πρώτους να έχουν διαφορές περίπου στο μισό δευτερόλεπτο!

Ο Valentino Rossi θα ξεκινήσει και πάλι από την πρώτη σειρά - μετά την επιτυχία του στην πίστα του Misano - και παρά το τραυματισμένο του δάχτυλο στο δεξί χέρι, έχει το ρυθμό και την ταχύτητα να διεκδικήσει τη νίκη αύριο! Αυτό θέλει να κάνει και ο Dani Pedrosa, ο οποίος ήταν τρίτος σήμερα παρά την πτώση που είχε στο τέλος.

Στη δεύτερη σειρά θα πάρει θέση ο Marc Marquez, ο οποίος δεν τα πήγε καλά στη 15λεπτη διαδικασία. O 21χρονος Ισπανός θα έχει αύριο την ευκαιρία να κλειδώσει τον Τίτλο στην πίστα του Motegi, αν και το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Ο Jorge Lorenzo - που συνέχισε να έχει σταθερό ρυθμό και στα τέταρτα ελεύθερα - θα ξεκινήσει από την πέμπτη θέση, με τον Andrea Iannone να είναι έκτος. Στην τρίτη σειρά θα είναι οι Pol Espargaro, Cal Crutchlow και Stefan Bradl.

O Bradley Smith έκλεισε τη δεκάδα των πρώτων, με τους Aleix Espargaro και Alvaro Bautista να είναι οι δυο που πέρασαν από το πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων δοκιμών και τερμάτισαν στις δυο τελευταίες θέσεις των ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: Στο τέλος πήρε την pole ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3: 1η φετινή pole για τον Kent!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα