• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυνατό ξεκίνημα για τον Lorenzo
Είναι το καλύτερο στήσιμο που έχω όλη τη σεζόν!
Νέα 10/10/2014 - 17:13

Ο αναβάτης της Movistar Yamaha, Jorge Lorenzo, έκανε ένα πολύ ενθαρρυντικό ξεκίνημα την πρώτη ημέρα του 15ου Γύρου που διεξάγεται αυτό το Σ/Κ στο Motegi.

Ο Ισπανός άσος, που πήρε την παρθενική του φετινή νίκη στην Aragon πριν από περίπου δυο εβδομάδες, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και στην Ιαπωνία, καθώς θα δώσει σκληρή μάχη με τους Rossi και Pedrosa για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

«Μετά τη νίκη στην Aragon ξέραμε ότι θα ήμασταν πιο γρήγοροι και πιο ανταγωνιστικοί μ’ αυτό το πιο νορμάλ πίσω ελαστικό», τόνισε.

«Ξέραμε βέβαια ότι και πέρυσι ήμασταν δυνατοί εδώ και με καλή πρόσφυση. Από την αρχή βρήκαμε ρυθμό και είμαστε σε καλύτερη θέση απ’ ότι περιμέναμε. Το πρωί ήμασταν πρώτοι, αλλά και το απόγευμα ο Andrea χρησιμοποίησε το έξτρα μαλακό, έτσι ουσιαστικά και τότε πρώτοι ήμασταν».

«Έχουμε περιθώριο και πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, αλλά σε γενικές γραμμές το βασικό στήσιμο της μοτοσυκλέτας είναι καλό. Ενδεχομένως να είναι το καλύτερο στήσιμο που είχα σε μοτοσυκλέτα όλη τη σεζόν! Είμαι πολύ χαρούμενος».

Επόμενο άρθρο »

Ρεκόρ «stoppie» για τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δυσκολευόμαστε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα