• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ «stoppie» για τον Pedrosa!
Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής με τα μεγαλύτερα δισκόφρενα
Νέα 10/10/2014 - 17:19

Ο Dani Pedrosa κατάφερε να βγει σώος και αβλαβής από μια έντονη στιγμή που είχε στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, όταν ο πίσω τροχός του σηκώθηκε ψηλά και παρέμεινε εκεί για περίπου 3-4 δευτερόλεπτα!

«Νομίζω ότι έκανα ρεκόρ stoppie», αστειεύτηκε στη συνέχεια ο Ισπανός άσος, ο οποίος χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί στα μεγαλύτερα δισκόφρενα, που είναι απολύτως απαραίτητα για την πίστα του Motegi.

«Ήταν αρκετά μεγάλο το διάστημα. Περίπου τρία με τέσσερα δευτερόλεπτα! Ζήτησα από τους μηχανικούς μου να το δουν. Με τους μεγαλύτερους δίσκους οπωσδήποτε χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής, αλλά οπωσδήποτε είναι απαραίτητοι εδώ».

Στη συνέχεια, ο Dani Pedrosa κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Marc Marquez.

«Οι συνθήκες στην πίστα ήταν καλές σήμερα και μπορέσαμε να δοκιμάσουμε διαφορετικά ελαστικά. Το απόγευμα φορέσαμε το σκληρό πίσω ελαστικό, αλλά όχι και το σκληρό μπροστά, όπως έκαναν μερικοί άλλοι», τόνισε.

«Θα το δοκιμάσουμε μάλλον αύριο. Σήμερα είχαμε καλό ρυθμό, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να βελτιώσουμε τους χρόνους μας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Καταπληκτική 1η ημέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Δυνατό ξεκίνημα για τον Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα