• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δυσκολευόμαστε!
Δεν νοιώθω άνετα, αλλά ευτυχώς είναι ακόμα Παρασκευή!
Νέα 10/10/2014 - 17:10

Ο Marc Marqeuz δεν ξεκίνησε με τον πλέον θετικό τρόπο τον 15ο Γύρο στη μακρινή Ιαπωνία, καθώς η έκτη του θέση στη λίστα με τους χρόνους μόνο αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων του δεν είναι!

Ο 21χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε και μια πτώση στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, όταν βγήκε εκτός πίστας μιας και δεν κατάφερε να φρενάρει στην πέντε.

«Το πρόβλημα ήταν ότι είχα μια έντονη ταλάντωση καθώς έμπαινα στην ευθεία. Φρέναρα νωρίτερα από το κανονικό, διότι περίμενα ότι θα είχα πρόβλημα, αλλά δεν είχα φρένα», σχολίασε ο Marquez!

«Στη συνέχεια έπαιξα με τη μανέτα μια, δυο, τρεις φορές και βρήκα τα φρένα αλλά ήταν πολύ αργά πια για να πάρω την στροφή. Καλύτερα κάτι τέτοιο να συμβεί στα ελεύθερα, παρά στον αγώνα», πρόσθεσε ο Ισπανός, ο οποίος στη συνέχεια της ημέρας κατάφερε προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να μείνει κοντά στους αντιπάλους του.

«Δυσκολευτήκαμε σήμερα, σε σχέση με άλλες πίστες. Δεν νοιώθω άνετα, αλλά ευτυχώς έχουμε ακόμα Παρασκευή και πολλές ακόμα διαδικασίες μπροστά μας, όπως και πράγματα για να δοκιμάσουμε. Δεν είμαστε και τόσο μακριά από την κορυφή», υπογράμμισε.

Πράγματι, αν βγάλουμε εκτός το χρόνο του Andrea Dovizioso που τον πέτυχε με το έξτρα μαλακό ελαστικό, τότε ο Marquez ήταν 0.350δ πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο, Jorge Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Δυνατό ξεκίνημα για τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Πονούσε λίγο ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα