• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Εντός» έδρας αγώνας για τον Bradl
Έτοιμος για τη μάχη στο Motegi
Νέα 09/10/2014 - 14:33

Ο Stefan Bradl και οι μηχανικοί του - καθώς και ολόκληρη η LCR Honda - βρίσκονται ήδη στην Ιαπωνία για τον πρώτο από τους τρεις συνεχόμενους Γύρους του Οκτωβρίου.

Η πίστα του Motegi - μήκους 4.801μ - ταιριάζει στις μοτοσυκλέτες του HRC, ενώ ο Γερμανός άσος έχει πάρει καλά αποτελέσματα επί Ιαπωνικού εδάφους: Είχε νικήσει το 2008 στα 125cc, ενώ πέρυσι ήταν πέμπτος και πρόπερσι έκτος.

Φέτος, οι καλύτερές του θέσεις στο Πρωτάθλημα είναι η 4η στο Τέξας και η ίδια θέση στον προηγούμενο αγώνα της Aragon. Στη βαθμολογία είναι στην ένατη θέση, αλλά με μικρή διαφορά - 5 βαθμών - από την όγδοη.

«Μετά την πολύ θετική τέταρτη θέση στην Aragon, ανυπομονώ για τους τρεις συνεχόμενους αγώνες», σχολίασε ο Stefan Bradl. «Το Motegi είναι μια ιδιαίτερη πίστα για όλους τους οδηγούς του HRC και ανέκαθεν ήμουν σταθερός εδώ».

«Πέρυσι, μετά τον τραυματισμό μου στην Μαλαισία, κατάφερα να τερματίσω στην πέμπτη θέση. Με τέσσερεις αγώνες να απομένουν πρέπει να κάνω ό,τι καλύτερο για να πάρουμε βαθμούς. Νομίζω ότι έχουμε τη δυναμική να πάρουμε καλά αποτελέσματα σε κάθε μια από τις πίστες που απομένουν».

Μεγάλος φετινός στόχος για τον Stefan Bradl, είναι να επιστρέψει στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας.

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Η συνέντευξη Τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Ενθουσιασμός ενόψει Motegi στην Tech3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα