• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενθουσιασμός ενόψει Motegi στην Tech3!
Μετά την πρόοδο που σημείωσαν στην Aragon!
Νέα 09/10/2014 - 13:06

Ο Pol Espargaro μπορεί να έχασε - και πάλι - την έκτη θέση στο Πρωτάθλημα μετά το τέλος του προηγούμενου Γύρου στην Aragon, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στην Ιαπωνική πίστα!

«Ανυπομονώ γι’ αυτό το Σ/Κ καθώς είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε καλό αγώνα στο Motegi, μετά την καλή μας απόδοση στο προηγούμενο Γύρο», σχολίασε ο Pol Espargaro, ο οποίος είχε κερδίσει τον περσινό αγώνα στην Ιαπωνία (Moto2).

«Η πίστα εκεί έχει πολλά σημεία δυνατού φρεναρίσματος από τη δομή της και είναι κοντά στην Aragon που ήμασταν καλοί. Είμαστε καλοί στα φρένα και αυτό θα μας βοηθήσει εδώ. Θα πιέσω όσο μπορώ από την πλευρά μου για να είμαι όσο πιο κοντά γίνεται στους πρώτους».

«Οι προσπάθειές μας και οι βελτιώσεις που πετύχαμε στο μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας, μας βοήθησαν ώστε να κλείσουμε λίγο τη διαφορά με τους εργοστασιακούς αναβάτες της Yamaha», πρόσθεσε ο Ισπανός.

Ο Bradley Smith είναι μόλις δέκατος στη βαθμολογία, αλλά δυο βαθμούς πίσω από τον Stefan Bradl κι εφτά από τον όγδοο Andrea Iannone. Ο Βρετανός - και αυτός - θεωρεί ότι η πρόοδος που σημείωσε στην Aragon θα τον βοηθήσει στο Γύρο της Ιαπωνίας.

«Κάναμε σημαντική δουλειά στην Ισπανία και ρίξαμε το βάρος στο να βελτιώσουμε την αίσθησή μας στο φρενάρισμα - όπως και στην ευστάθεια - κάτι που φυσικά και θα μας βοηθήσει στο Motegi», σχολίασε ο Βρετανός.

«Είμαι βέβαιος ότι με τις πληροφορίες που πήραμε από την Aragon, θα είμαστε αμέσως γρήγοροι στην Ιαπωνία! Οι προσπάθειές μας στον τελευταίο Γύρο επιβραβεύτηκαν και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για μια αντίστοιχη παρουσία και στην Ιαπωνία», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

«Εντός» έδρας αγώνας για τον Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Νέες πίστες το 2015;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα