• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Με οδηγό το 2013
Και τη μεγάλη του νίκη στο Motegi!
Νέα 08/10/2014 - 11:08

Μετά την πρώτη του φετινή νίκη στον προηγούμενο Γύρο της Aragon, ο Jorge Lorenzo φτάνει στο Motegi της Ιαπωνίας «κουβαλώντας» μαζί του τις ευχάριστες αναμνήσεις από την περσινή του σπουδαία νίκη!

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι ήταν απλά φανταστικό το συναίσθημα του να κερδίζω μέσα στην πατρίδα μου», εξήγηση ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha. «Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σ’ έναν δύσκολο αγώνα και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη για το 2014, κάτι το εκπληκτικό μετά την απογοητευτικό ξεκίνημα».

«Καταφέραμε και λύσαμε πολλά προβλήματα μέσα στο Σ/Κ και μαζί με την ομάδα μου κάναμε φοβερή δουλειά την ημέρα του αγώνα. Τώρα πάμε στην Ιαπωνία, σε μια χώρα που λατρεύω για πολλούς λόγους! Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από πέρυσι, όταν και πήραμε τη νίκη στην έδρα των αντιπάλων μας, κάτι που εξέπληξε πολλούς».

«Η περσινή μας νίκη στο Motegi ήταν και η 200ή για την Yamaha και μάλιστα μπροστά από δυο Honda. Ήταν κάτι το απίστευτο! Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να το επαναλάβουμε και φέτος, με μια αντίστοιχη εμφάνιση κι ένα ακόμα τέλειο Σ/Κ».

Ο Lorenzo κατάφερε να κερδίσει τον περσινό αγώνα στην Ιαπωνία με 3δ διαφορά από τον Marquez, σε μια πίστα που θεωρητικά ταιριάζει καλύτερα στις μοτοσυκλέτες της Honda. Ο ανεβασμένος στους τελευταίους Γύρους Lorenzo, έχει διαφορά μόλις 12 βαθμούς από τον τρίτο Valentino Rossi και 15β από τον δεύτερο Dani Pedrosa στη βαθμολογία!

Να τονίσουμε ότι με εξαίρεση την παρθενική του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία το 2008, ο Jorge Lorenzo δεν έχει τερματίσει ποτέ κάτω από τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα!

Επόμενο άρθρο »

Κοιτάζει μπροστά ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα