• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κοιτάζει μπροστά ο Pedrosa
Κάναμε λάθος στην Aragon, αλλά τώρα έχουμε το Γύρο στο Motegi
Νέα 08/10/2014 - 13:55

Την προσοχή του στον επερχόμενο Γύρο του Motegi στρέφει ο Dani Pedrosa, μετά το λάθος του στον προηγούμενο αγώνα της Aragon όταν και παρέμεινε στην πίστα με τα σλικ ελαστικά, παρά τη βροχή που συνέχιζε να πέφτει.

Ο Ισπανός της Honda έχει δυνατή παράδοση μέσα στην πίστα της ομάδας του, καθώς έχει πάρει τη νίκη τόσο το 2011, όσο και το 2012, ενώ έχει ανέβει στο βάθρο το 2008 και το 2013. Επίσης, έχει και μια νίκη στα 250cc το 2004.

«Προφανώς και η Aragon ήταν ένας δύσκολος αγώνας και στο τέλος πήρα τη λάθος απόφαση να μην μπω στα pits πιο νωρίς», τόνισε ο Pedrosa. «Ό,τι και να έγινε εμείς προχωράμε και τώρα έχουμε την προσοχή μας στο Motegi».

«Πάντα μ’ αρέσει εκεί, στην έδρα της Honda. Ο Γύρος αυτός έχει μεγάλη σπουδαιότητα για την ομάδα και αυτό μου δίνει το παραπάνω κίνητρο για να τα πάω καλά».

«Η πίστα έχει πολύ δυνατά σημεία φρεναρίσματος και επιτάχυνσης κι έτσι ένα καλό set-up είναι απαραίτητο τόσο για την ευστάθεια στα φρένα, όσο και για να έχουμε καλή πρόσφυση στις εξόδους των στροφών. Ας ελπίσουμε ότι ο καιρός θα είναι καλύτερος σε σχέση με πέρυσι!»

Αν ο Pedrosa καταφέρει να πάρει τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής, τότε θα έχει πετύχει να καθυστερήσει τη στέψη του Marc Marquez ως Παγκόσμιου Πρωταθλητή και για το 2014.

Επόμενο άρθρο »

Σενάρια Τίτλου

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Με οδηγό το 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα