• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι!
Αν και ξέρω ότι θα ήταν τέλειο να κερδίσω στο Motegi τον Τίτλο!
Νέα 08/10/2014 - 10:54

Μετά τα δυο συνεχόμενα λάθη του Marc Marquez σε Misano και Aragon, ο 21χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει την πρώτη του ευκαιρία να «κλειδώσει» τον Τίτλο στην πίστα του Motegi, στον επόμενο Γύρο του Πρωταθλήματος.

Ο νικητής των έντεκα αγώνων στους δώδεκα πρώτους Γύρους, έχει συγκεντρώσει μόλις τέσσερεις βαθμούς σε San Marino και Ισπανία! Πάντως, αν καταφέρει και μετά το Motegi, να διατηρήσει τη διαφορά των 75 βαθμών που έχει αυτή τη στιγμή από τον δεύτερο, τότε θα πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο Πρωτάθλημά του.

«Στην Aragon η κατάσταση ήταν δύσκολη και πήραμε ένα πολύτιμο μάθημα», τόνισε ο Marquez. «Παρ’ όλα αυτά ήμασταν τυχεροί διότι δεν χάσαμε βαθμούς σε σχέση με τους αντιπάλους μας και τώρα, στην Ιαπωνία, θα έχω την πρώτη μου ευκαιρία να πάρω το Πρωτάθλημα».

«Θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι και πάρα πολύ, ακόμα κι αν ξέρω ότι θα ήταν τέλειο να κατάφερνα να το πάρω μέσα στην έδρα της Honda! Θα πάμε εκεί και θα δουλέψουμε σκληρά από την πρώτη στιγμή και θα κινούμαστε σαν να πρόκειται για ένα οποιοδήποτε Σ/Κ. Την Κυριακή θα πιέσουμε για τη νίκη!»

«Την περσινή χρονιά ήταν η πρώτη μου παρουσία στο Motegi με μοτοσυκλέτα MotoGP και είχαμε ένα δύσκολο Σ/Κ. Έτσι, ελπίζουμε φέτος να έχουμε περισσότερο χρόνο στο στεγνό στην πίστα, ώστε να καταφέρουμε να βρούμε γρήγορα ένα καλό set-up για τη μοτοσυκλέτα μας».

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο Marquez τερμάτισε στη δεύτερη θέση στην Ιαπωνία, πίσω από την Yamaha του Jorge Lorenzo, ενώ αν καταφέρει φέτος να κερδίσει εκεί, πέρα από το Πρωτάθλημα, θα ισοφαρίσει και το ρεκόρ των δώδεκα νικών του Mick Doohan σε μια σεζόν!

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Με οδηγό το 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Δηλώσεις Ελλήνων οδηγών για Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα