• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Ήμασταν πιο έξυπνοι από τους άλλους!
Ακούγοντας την Ducati, είπα: Θα με «σκοτώσει» στην ευθεία!
Νέα 01/10/2014 - 11:26

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Aleix Espargaro μετά το τέλος του αγώνα στην Aragon, ενός αγώνα που θα παραμείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη του!

Ο Ισπανός κατάφερε στην Ισπανία, κάτω από δύσκολες συνθήκες, να πάρει το πρώτο του βάθρο στην κατηγορία, χάρη κυρίως στην εξυπνάδα του όπως παραδέχτηκε!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ υπερήφανος για τον αγώνα, διότι αλλάξαμε εντελώς το στήσιμο της μοτοσυκλέτας μας από την προηγούμενη ημέρα. Στον αγώνα ένοιωθα καλά και αυτό με εξέπληξε λίγο. Στην τρίτη στροφή με πέρασε ο Bradl και ανοίχτηκα και στον πρώτο γύρο ήμουν τελευταίος», σχολίασε ο Aleix.

«Προσπάθησα να τους περάσω όλους όσο πιο γρήγορα μπορούσα και σε 10-12 γύρους ήμουν έκτος, κάτι φανταστικό! Γύρο με το γύρο δυνάμωνε και η βροχή. Ειδικά στην πίσω ευθεία ήταν πιο δυνατή! Θεώρησα εκείνη τη στιγμή την καλύτερη για να μπω μέσα και ν’ αλλάξω, ένα γύρο πριν από κάθε άλλον. Ήταν το κλειδί για να τερματίσω στο βάθρο και είμαι πολύ υπερήφανος».

«Η αίσθησή μου είναι ότι ήταν αδύνατον να τερματίσεις με τα σλικ ελαστικά. Το traction control δεν δούλευε και αν πλάγιαζες λίγο θα έπεφτες. Ακόμα και με τα βρόχινα ελαστικά γλιστρούσε πολύ. Με τα σλικ ήταν αδύνατον. Ήμασταν λίγο πιο έξυπνοι από τους άλλους και είμαι πολύ χαρούμενος».

Τέλος, μίλησε και για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον Cal Crutchlow για τη δεύτερη θέση!

«Είχα πρόβλημα με τη ζελατίνα και δεν έβλεπα τίποτα. Ήμουν συγκεντρωμένος στην ευθεία για να ξέρω πόσοι γύροι απέμεναν. Στην τελευταία στροφή άκουσα ένα μοτέρ και είδα ότι ήταν μια Ducati και είπα: τώρα θα με σκοτώσει στην ευθεία! Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που στο τέλος τερμάτισα δεύτερος».

 

 

Ήδη ανακοινώθηκε η συμφωνία ανάμεσα σε Aleix Espargaro και Suzuki, για τη νέα αγωνιστική σεζόν του MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Η Suzuki με τους Espargaro-Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα