• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν!
Το αξίζαμε για όλη τη χρονιά που είχαμε μέχρι τώρα
Νέα 30/09/2014 - 14:05

Εκμεταλλευόμενος το χάος που έφερε η βροχή, αλλά και αποφασίζοντας εγκαίρως να μπει στα pits και να αλλάξει μοτοσυκλέτα, ο Cal Crutchlow κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο με την Ducati! Ένα βάθρο που του δίνει την ώθηση που χρειάζεται για το υπόλοιπο της σεζόν!

«Νομίζω ότι το αξίζαμε για τη χρονιά που είχαμε και χρειαζόμασταν κάτι για να μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια», σχολίασε ο Βρετανός. «Δεν είμαι ικανοποιημένος με την εκκίνηση, διότι πίστευα ότι ο ρυθμός θα μπορούσε να ήταν πιο γρήγορος. Αλλά από την αρχή είχα γλιστρήματα στον πίσω τροχό. Περίμενα να παλέψω με το γκρουπ των Pol, Bradl, Alvaro και Aleix, όπως περίμενα κιόλας να είμαι λίγο πιο γρήγορος. Στην έξοδο για την πίσω ευθεία είχαμε μειονέκτημα στην ταχύτητα, αλλά είμαι περισσότερο χαρούμενος αυτό το Σ/Κ».

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος για τη δεύτερη σειρά στη σχάρα εκκίνησης, όπως και για το βάθρο αλλά και για τη μάχη με τους Bradl, Pol και Aleix. Σε πολλούς αγώνες έχω τερματίσει 20δ πίσω τους! Οδηγήσαμε καλύτερα τη μοτοσυκλέτα ακόμα και στο στεγνό και το πρωί είχα βρει καλές βρόχινες ρυθμίσεις».

«Μπήκα την κατάλληλη στιγμή στα pits και άφησα τον Bradley να με περάσει διότι δεν έβλεπα τον μπροστά μου. Τον άφησα και περίμενα να δω αν θα μπει ή όχι. Θα ακολουθούσα ό,τι αποφάσιζε. Με πέρασε μπαίνοντας στην pit lane και τον πέρασα βγαίνοντας στην πίστα».

Στη συνέχεια ο Crutchlow έκανε πολύ καλό αγώνα κι έφτασε τον Aleix Espargaro δίνοντας δυνατή μάχη μαζί του για τη δεύτερη θέση!

«Είχα καλό ρυθμό στη βροχή και πρόλαβα τον Aleix στην τελευταία στροφή. Προφανώς και ήμουν ευχαριστημένος με το βάθρο, αλλά σκέφτηκα ότι έπρεπε να παλέψω για τη δεύτερη θέση. Δεν έβλεπα τίποτα και παραλίγο να χτυπήσω τον Aleix. Δεν μπορούσα να αλλάξω ταχύτητα, διότι το πόδι μου ακουμπούσε τη μοτοσυκλέτα του και πέρασα την ευθεία τερματισμού με τρίτη, αντί για πέμπτη! Αν είχα πέμπτη θα τον πέρναγα, έτσι νομίζω ότι μου αξίζει το μισό μπόνους της δεύτερης θέσης».

Παρά το γεγονός ότι η Ducati δεν του εμπιστεύτηκε την GP14.2 στην Aragon, ο Cal Crutchlow τονίζει ότι το ηθικό στο γκαράζ της ομάδας του είναι ακμαιότατον!

«Παρά το ότι θα φύγω στο τέλος της σεζόν, το ηθικό στην ομάδα είναι υψηλό και δεν με έχουν παρατήσει. Δουλεύουν σκληρά. Ξέρω ότι δεν θα έχω τα τελευταία εξαρτήματα, τον τελευταίο κινητήρα... δεν έχει και νόημα άλλωστε! Στο parc ferme όμως ικέτεψα για ένα πράγμα τον Dall’Igna κι ελπίζω να μου το δώσουν».

Ερωτηθείς στη συνέχεια ποιό ήταν αυτό το ένα πράγμα, ο Βρετανός δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα, λέγοντας απλά: «Δεν μπορώ να σας πω».

Επόμενο άρθρο »

A.Espargaro: Ήμασταν πιο έξυπνοι από τους άλλους!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Η απόφαση ήταν δική μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα