• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Η Suzuki με τους Espargaro-Vinales
Επιτέλους ανακοινώθηκε η επιστροφή για το 2015!
Νέα 01/10/2014 - 11:56

Κάτι που όλοι γνώριζαν, αλλά ποτέ δεν είχε επισήμως ανακοινωθεί, έγινε γνωστό χτες στην Έκθεση Intermot της Κολωνίας! Η Suzuki, μετά από απουσία τριών χρόνων, επιστρέφει στο MotoGP το 2015 με αναβάτες τους Aleix Espargaro και Maverick Vinales!

Ο Team Manager της ομάδας, Davide Brivio, αποκάλυψε το όνομα της νέας πρωτότυπης μοτοσυκλέτας - GSX-RR - και ανακοίνωσε ότι οι δυο προαναφερθέντες οδηγοί θα είναι στο γκαράζ της ομάδας από του χρόνου. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι και ο Randy de Puniet θα είναι στην Βαλένθια, όπου και θα κάνει έκτακτη συμμετοχή στο Γύρο αυτό.

Η επιθυμία των ιθυνόντων να γίνει η ανακοίνωση στη συγκεκριμένη Έκθεση, ήταν ο βασικός λόγος της μεγάλης αναμονής. Συνδύασαν την παρουσίαση της αγωνιστικής τους μοτοσυκλέτας, με την αντίστοιχη των μοντέλων δρόμου για το 2015.

Απαρατήρητο δεν πέρασε και το όνομα που δίνουν στην αγωνιστική τους μοτοσυκλέτα: Το GSX-RR έχει ισχυρό δεσμό με τη γνωστή σειρά των GSX-R της εταιρείας, η οποία μαζί με την επιλογή της ανακοίνωσης στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας, αποδεικνύει ότι υπολογίζει το MotoGP ως ένα ισχυρό εργαλείο marketing! Στην Κολωνία παρουσιάστηκε και η GSX-R 1000 του 2015, με γραφικά δανεισμένα από την νέα αγωνιστική, νέο traction control και για πρώτη φορά με ABS!

Με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, είναι εύλογο ότι ο Randy de Puniet μένει εκτός ομάδας τουλάχιστον στο MotoGP! Και αυτό διότι ο Γάλλος έχει αρχίσει να ακούγεται ότι θα πάρει τη θέση του Eugene Laverty στην Voltcomm Suzuki, δίπλα στον Alex Lowes!

Να θυμίσουμε ότι η Suzuki αποσύρθηκε στα τέλητου 2011, όταν και δεν είχα έτοιμη μια μοτοσυκλέτα 1000cc συμβατή με τους νέους, τότε, κανονισμούς για το 2012. Οι δυσκολίες για το εργοστάσιο ήταν εμφανείς τα προηγούμενα χρόνια, με αποκορύφωμα την παρουσία ενός μόλις οδηγού το 2011, αντί για δυο. Μετά από τρία χρόνια εξέλιξης της νέας τους μοτοσυκλέτας, είναι πλέον έτοιμοι να επιστρέψουν στο Πρωτάθλημα!

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Να κρατήσουμε τα θετικά!

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Ήμασταν πιο έξυπνοι από τους άλλους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα