• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Πήρα το μάθημά μου!
Σε τέτοιες συνθήκες, είναι καλύτερα να έχεις άλλη στρατηγική!
Νέα 28/09/2014 - 23:02

Ο σημερινός αγώνας - στεγνός στο ξεκίνημά του - σημαδεύτηκε από τη βροχή που ξεκίνησε περίπου στα μέσα του και σταδιακά δυνάμωνε μέχρι το τέλος. Θύμα των καιρικών συνθηκών έπεσε ο Marc Marquez, ο οποίος φέρει και την αποκλειστική ευθύνη για την απόφασή του να παραμείνει με τα σλικ ελαστικά στη βρεγμένη πίστα.

«Σήμερα ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, διότι όπως και άλλοι οδηγοί στο MotoGP δεν είχα προηγούμενη εμπειρία από αντίστοιχες συνθήκες στο παρελθόν», εξήγησε ο Marquez, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα κάνει το λάθος και μένει εκτός βάθρου.

«Κρίμα που άρχιζε να βρέχει, αν δεν έβρεχε θεωρώ ότι ο Dani, ο Jorge κι εγώ θα επιφυλάσσαμε ένα συναρπαστικό τέλος στο σημερινό αγώνα. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά όλο το Σ/Κ και ήταν κρίμα για την πτώση μου».

Ο Ισπανός - τρεις γύρους πριν το τέλος - κρατούσε την πρώτη θέση με άνεση και πίστεψε ότι θα μπορούσε να κρατηθεί πάνω στη μοτοσυκλέτα του για λίγο ακόμα, μέχρι να περάσει τη γραμμή τερματισμού.

«Προσπάθησα να κρατηθώ μέχρι το τέλος, διότι απέμεναν λίγοι γύροι για το τέλος, αλλά σήμερα έμαθα ότι σε τέτοιες συνθήκες είναι καλύτερα να έχει κανείς μια διαφορετική στρατηγική στον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Ένας τρελός αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανακουφισμένος και υπερήφανος ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα