• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Ένας τρελός αγώνας!
Σημαντική τέταρτη θέση για τον Γερμανό!
Νέα 28/09/2014 - 23:15

Ένας συναρπαστικός αγώνας διαδραματίστηκε σήμερα στην πίστα της Aragon, όπου οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας είχαν να αντιμετωπίσουν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες του τριημέρου, την ομίχλη, αλλά και τη δυνατή βροχή στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα!

«Λοιπόν... ήταν ένας τρελός αγώνας για εμάς!», ήταν τα πρώτα λόγια του Stefan Bradl, του Γερμανού άσου της LCR Honda που κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση στις δύσκολες σημερινές συνθήκες, μια θέση που τον γεμίζει με αισιοδοξία ενόψει των τριών συνεχόμενων αγώνων, αρχής γενομένης από το Motegi!

«Στην αρχή χάσαμε μερικές θέσεις, διότι ο συμπλέκτης δεν δούλευε καλά. Μετά είχα φορέσει κι εγώ το σκληρό πίσω ελαστικό, ενώ οι άλλοι - πλην των Marquez και Pedrosa - επέλεξαν τη μαλακότερη γόμα. Με την υγρασία δεν είχα αρκετή εμπιστοσύνη για να πλαγιάσω, διότι έχανα το πίσω στις εισόδους κι έτσι υποχώρησα μερικές θέσεις».

«Στη συνέχεια άρχισε να βρέχει και συνεχώς δυνάμωνε και σκέφτηκα να πάω στα pits ένα γύρο νωρίτερα, αλλά στριφογύριζαν πολλά στο κεφάλι μου. Η ώρα που μπήκαμε στα pits ήταν τέλεια και μετά το βάθρο ήταν αρκετά κοντά, αλλά μου έλειψε το κάτι παραπάνω στο τέλος για να μπορέσω να τα καταφέρω».

«Πάντως στο παρελθόν είχαμε μερικούς δύσκολους αγώνες κι έτσι αυτή η τέταρτη θέση είναι πολύ σημαντική για εμάς, ειδικά πριν ξεκινήσουν οι τρεις αγώνες στη σειρά. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα των μηχανικών μου, που έκαναν εξαιρετική δουλειά σ’ αυτές τις συνθήκες», σχολίασε ο Bradl.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Είμαι καλά!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πήρα το μάθημά μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα