• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νεότερα για την κατάσταση του Rossi!
Δεν ανησυχούν οι γιατροί!
Νέα 28/09/2014 - 18:39

Μετά τη σφοδρή του πτώση στο σημερινό αγώνα, ο Valentino Rossi οδηγήθηκε αμέσως στο ιατρικό κέντρο της πίστας, όπου έγιναν και οι πρώτες εξετάσεις στον Ιταλό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Alcaniz για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο Michele Zasa – Ιατρικός Διευθυντής της Clinica Mobile – δήλωσε σχετικά: «Ο Valentinο είχε μια διάσειση ενώ υποπτευόμαστε ότι έχασε προσωρινά και τις αισθήσεις του. Από νευρολογικής άποψης έχει αναρρώσει καλά μετά την πτώση του».

«Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, στην πόλη της Alcaniz, έγιναν επιπλέον εξετάσεις στο κεφάλι του και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο αιματώματος στον εγκέφαλο. Για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση τις επόμενες ώρες, αλλά δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας για την κατάστασή του», πρόσθεσε.

Ο Massimo Meregalli δήλωσε σχετικά: «Ήταν πολύ κρίμα, διότι οι αλλαγές που είχαμε κάνει στη μοτοσυκλέτα ήταν πολύ καλές, όπως μας είπε. Είχε ρυθμό – πριν την πτώση του – για να ανέβει στο βάθρο. Δεν ξέρουμε ακόμα τι προκάλεσε την πτώση. Ευτυχώς όλα δείχνουν καλά για τον Valentino και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους».

Επόμενο άρθρο »

Ανακουφισμένος και υπερήφανος ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Στεγνό, βροχή, τακτικές και μεγάλος νικητής ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα