• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: Δεύτερη φετινή νίκη για Vinales!
Ήλεγξε τον αγώνα ο Ισπανός, στο βάθρο οι Rabat-Zarco
Νέα 28/09/2014 - 17:52

Ο Maverick Vinales κυριάρχησε στον αγώνα της Moto2 σήμερα, ξεκινώντας από την pole position και κατορθώνοντας να διαχειριστεί μια διαφορά της τάξης των 2,5δ που είχε από τον Tito Rabat.

Να σημειωθεί ότι ο Ισπανός rookie στην κατηγορία έβαλε τέλος στην αρνητική παράδοση που έχει στην πίστα της Aragon, εκεί που δεν είχε καταφέρει να κερδίσει ποτέ στο παρελθόν!

Ο Vinales ήταν δικαίως χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα, έχοντας κρατήσει στα 1,2δ πίσω του τον Rabat, ο οποίος από την πλευρά του κατάφερε με τη δεύτερη θέση του να αυξήσει τη διαφορά από τον Mika Kallio στους 33 βαθμούς.

Ο τελευταίος έκανε πολύ δυνατή εκκίνηση, ωστόσο ο ρυθμός του έπεσε, σ’ έναν αγώνα που κηρύχθηκε στεγνός κι έμεινε έτσι μέχρι το τέλος. Η έβδομη θέση για τον Mika Kallio είναι η χειρότερή του φέτος, όντας έβδομος και στον Γύρο της Αργεντινής.

Στο βάθρο για δεύτερη συνεχόμενη φορά ανέβηκε ο Johann Zarco που έδειξε καλά στοιχεία στην ισπανική πίστα. Ο Γάλλος επικράτησε της δυνατής μάχης που έδωσε με τον Thomas Luthi, ο οποίος περιορίστηκε στην τέταρτη θέση. Την πεντάδα έκλεισε ο εξαιρετικός Franco Morbidelli, ο οποίος αν και δεν κατάφερε να διατηρήσει τον καλό του ρυθμό από την αρχή του αγώνα, εν τούτοις πήρε την καλύτερή του θέση στην κατηγορία!

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Στεγνό, βροχή, τακτικές και μεγάλος νικητής ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: Μεγάλη νίκη Fenati σε δύσκολες συνθήκες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα