• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει ο Hayden!
Μετά από απουσία τεσσάρων αγώνων!
Νέα 25/09/2014 - 14:12

Ο Nicky Hayden θα πάρει και πάλι θέση δίπλα στους συναθλητές του στη σχάρα εκκίνησης της μεγάλης κατηγορίας, καθώς ο Αμερικανός άσος επιστρέφει στις πίστες μετά από μια μακρά απουσία τεσσάρων αγωνιστικών!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους επιστρέφω στη δράση», σχολίασε ο Hayden, ο οποίος ήδη βρίσκεται στην Ισπανία για τον 14ο Γύρο του MotoGP στην πίστα της Aragon. «Το να οδηγώ μοτοσυκλέτες δεν είναι μόνο η δουλειά μου, αλλά και το πάθος μου! Προσπάθησα να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

«Προπονήθηκα πολύ στο χώμα το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν μπορώ να πω στα σίγουρα πόσο δυνατός θα είμαι. Ανυπομονώ όμως να ανέβω στη μοτοσυκλέτα και να δω τα αποτελέσματα της επέμβασης. Δεν βάζω άλλους στόχους, πέρα από το να επιστρέψω και να δω πως αισθάνομαι».

«Το χέρι και ο καρπός μου είναι αρκετά δυνατά και η κινητικότητά μου έχει βελτιωθεί. Δεν ήθελα να επιστρέψω, παρά μόνο όταν θα έκανα τα πάντα για να αναρρώσω. Την πρώτη χρονιά που αγωνιστήκαμε στην Aragon κατάφερα να ανέβω στο βάθρο! Μ’ αρέσει η πίστα κι έχει μερικές πολύ διασκεδαστικές στροφές».

Ο Nicky Hayden έχει ως καλύτερη φετινή του θέση την όγδοη - στο Κατάρ στον πρώτο αγώνα της σεζόν - ενώ από του χρόνου θα έχει νέο ομόσταυλο, με τον Aspar να διεκδικεί την υπογραφή του Eugene Laverty, αν τελικά δεν πάει στην Pramac Racing.

Επόμενο άρθρο »

Η ιστορία των GP στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Θέλω ακόμα ένα βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα