• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Θέλω ακόμα ένα βάθρο!
Πριν το τέλος της φετινής σεζόν!
Νέα 25/09/2014 - 12:27

Πέντε αγώνες απομένουν για το τέλος της σεζόν και ο Andrea Dovizioso έχει θέσει ως στόχο του να επιστρέψει τουλάχιστον για μια ακόμη φορά στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας!

Ο Ιταλός οδηγός της Ducati έχει ήδη δυο βάθρα, στο Τέξας και στο Assen, ενώ στους δυο προηγούμενους αγώνες κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την επιστροφή του εκεί! Στο Silverstone έχασε τη μάχη από τους Valentino Rossi και Dani Pedrosa, ενώ στο Misano πάλεψε με τον Ισπανό της Honda, χωρίς όμως να καταφέρει να τον κερδίσει.

«Βασικός στόχος είναι να το επαναλάβουμε και όχι να βελτιωθούμε», σχολίασε ο Dovizioso στο MCN. «Δεν είμαστε ακόμα γρήγοροι για να μείνουμε στην κορυφή και αν βελτιωθούμε ίσως να είμαστε εκεί. Όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

«Είμαι χαρούμενος με τις βελτιώσεις που κάναμε μέσα στη χρονιά, διότι δεν περίμενα να ερχόντουσαν έτσι τα πράγματα. Αυτό είναι θετικό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απέχουμε ακόμα πολύ. Βασικό μας μέλημα είναι να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με σταθερά αποτελέσματα και μπορούμε να πάρουμε ακόμα ένα βάθρο. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι οι πρώτοι τέσσερεις είναι σε άλλο επίπεδο».

Αρωγός στην προσπάθεια του Ιταλού για την επιστροφή στο βάθρο, θα είναι οι σημαντικές αναβαθμίσεις που φέρνουν οι κόκκινοι στην πίστα της Aragon! Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει ο Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Ασυγκράτητος ο Pol Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα