• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κρατά τον Forcada ο Lorenzo!
Ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στον αρχιμηχανικό
Νέα 22/09/2014 - 18:55

Παρά τις φήμες που ήθελαν τον Jorge Lorenzo να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον αρχιμηχανικό του, ο Ισπανός αναβάτης της Movistar Yamaha ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στον Ramon Forcada .

Αν και η φετινή χρονιά δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελε ο Lorenzo, ο οποίος ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη για το 2014 και βρίσκεται 37 βαθμούς πίσω από τον Valentino Rossi, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι θα κρατήσει τον αρχιμηχανικό του και όλη την ομάδα γενικότερα και για τη νέα σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι ο Ramon Forcada είναι με τον Jorge Lorenzo από το 2008, όταν ο Ισπανός ανέβηκε στο MotoGP ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 250 cc, ωστόσο είχε ακουστεί ότι τον προσεγγισε η Suzuki για να αναλάβει το ρόλο του αρχιμηχανικού μάλλον του Maverick Vinales.

«Όπως δήλωσα και στο Silverstone, είμαι χαρούμενος με τον Ramon και με τα υπόλοιπα παιδιά και ήλπιζα ότι θα συνεχίζαμε μαζί», τόνισε ο Jorge Lorenzo στο MCN.

«Προφανώς όπως σε κάθε σπίτι, υπάρχουν τα προβλήματα ειδικά όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά και ειδικά με δυο δυνατούς χαρακτήρες, όπως είμαι εγώ κι ο Ramon. Ως τεχνικός είναι άψογος και για την ώρα είμαι χαρούμενος μ’ αυτόν και την ομάδα μου».

Οι φήμες ήθελαν και τον Dani Pedrosa να θέλει να αντικαταστήσει τον Mike Leitner, αλλά τελικά μάλλον και αυτός θα παραμείνει δίπλα στον οδηγό του HRC.

Επόμενο άρθρο »

Αλλαγή πλεύσης στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Άξιζε το ρίσκο για Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα