• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Συνεχίζει στην Calvo ο I.Vinales
Με μοτοσυκλέτα της Husqvarna το 2015
Νέα 22/09/2014 - 00:59

Ο Isaac Vinales και η Team Calvo επέκτειναν τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν στην Moto3, με τον Ισπανό αναβάτη να έχει στη διάθεσή του μοτοσυκλέτα της Husqvarna για το 2015.

Στόχος της ομάδας και του Vinales, είναι να παλέψουν για τον Τίτλο από τον πρώτο αγώνα! Ο Ισπανός έχει καταφέρει να πάρει δυο βάθρα στο φετινό Πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα συνεχίζει τις επαφές για να οριστικοποιήσει τον δεύτερο αναβάτη της.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την Team Calvo . Φέτος δουλέψαμε πολύ καλά και του χρόνου, στόχος μας είναι να παλέψουμε για τον Τίτλο και να παίρνουμε νίκες. Νοιώθω πολύ καλά εδώ και γι’ αυτό απέρριψα προσφορές από άλλες κορυφαίες ομάδες».

«Ξέρω ότι με την Team Calvo έχουμε πολλές πιθανότητες να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Παράλληλα, θα έχουμε την υποστήριξη από το εργοστάσιο της Husqvarna , το οποίο είναι εξίσου πολύ σημαντικό. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε θετικά τη χρονιά, ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί στα τεστ πριν την έναρξη της νέας σεζόν», σχολίασε ο Isaac Vinales.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Άξιζε το ρίσκο για Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

O Van der Mark στα SBK!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα