• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Van der Mark στα SBK!
Με μοτοσυκλέτα της Honda
Νέα 22/09/2014 - 00:40

Η Honda επιβεβαίωσε ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της στην κατηγορία Supersport, Michael Van der Mark, θα αγωνίζεται του χρόνου στα SBK με την Pata Honda, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο δυο ετών.

Ο νεαρός Ολλανδός εντυπωσίασε φέτος στην κατηγορία Supersport, έχοντας καταφέρει να πάρει πέντε νίκες - στους οχτώ αγώνες που έχουν γίνει - και να εξασφαλίσει τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο δυο αγώνες πριν το τέλος!

«Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος με το επόμενο βήμα που κάνω στην καριέρα μου», σχολίασε ο 21χρονος αναβάτης. «Η νέα αυτή πρόκληση είναι φανταστική και πραγματική συναρπαστική! Είναι καλό να είμαι με την Honda το 2015 και το 2016».

«Οι εμπειρίες που έχω με την ομάδα, τα τελευταία δυο χρόνια, είναι καταπληκτικές και δεν θα μπορούσα να πάω αλλού. Το 2015 θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον, με καινούργιους κανονισμούς και νομίζω ότι θα υπάρξουν μερικές εκπλήξεις τη νέα χρονιά! Αν και τα ηλεκτρονικά θα είναι μεγάλη αλλαγή για μένα, έχω αποδείξει ότι μπορώ να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Συνεχίζει στην Calvo ο I.Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

4-5 Oκτωβρίου Πανελλήνιο στα Μέγαρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα