• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Τους πλησιάζουμε!
Δεν απέχουμε πολύ από το να παλεύουμε για νίκες!
Νέα 16/09/2014 - 11:18

Εύλογα ήταν πάρα πολύ χαρούμενος ο Andrea Dovizioso, μετά την εξαιρετική του 4η θέση στον Αγώνα της Κυριακής, κυρίως όμως επειδή κατάφερε να ρίξει τη διαφορά του από τα 42δ (πέρυσι) στα μόλις 5,5δ φέτος!

«Είμαι τόσο χαρούμενος, διότι τερμάτισα πέντε δευτερόλεπτα πίσω από τον Valentino. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά επιβεβαιώσαμε τη βελτίωση της μοτοσυκλέτας», σχολίασε ο Ιταλός άσος της Ducati. «Ήταν περίεργος αγώνας, διότι πίεζα σε κάθε γύρο και μερικές φορές πάνω από το όριο, ειδικά στους 10 τελευταίους γύρους!»

«Ήξερα ότι ο Dani θα προσπαθούσε να μου κάνει διαφορά, αλλά είχα καλή αίσθηση και μπορούσα να πιέσω δυνατά και να μείνω κοντά του. Αυτό είναι πολύ καλό για εμένα... κλείνουμε, κλείνουμε συνεχώς τη ψαλίδα και αυτό είναι πολύ θετικό».

«Φέτος κάναμε ένα καλό βήμα, δεν είναι το τελικό, αλλά είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε μπροστά. Θα δούμε αν θα έχουμε κάτι περισσότερο από την Ducati, για να μας βοηθήσει να παλεύουμε για νίκες. Θα είναι δύσκολο, αλλά δεν θα αποτελέσει έκπληξη, με δεδομένο ότι θα έχουμε κάτι καινούργιο».

«Όπως λέω πάντα, για να μείνουμε στην κορυφή χρειαζόμαστε και νέα πράγματα, αλλά οπωσδήποτε τα πέντε δευτερόλεπτα είναι μικρή διαφορά. Όμως δεν οδηγούσα κανονικά και πιέζοντας συνεχώς δεν είναι τρόπος για να έχεις τον έλεγχο σε αγώνα, όπως οι οδηγοί μπροστά μας. Όλα είναι θετικά όμως, τους πλησιάζουμε και δεν απέχουμε πολύ από το να παλεύουμε για νίκες».

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Αυτό ήθελα για το μέλλον μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bautista στην Aprilia-Gresini!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα