• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bautista στην Aprilia-Gresini!
Επιβεβαιώθηκε ο Ισπανός στη νέα ομάδα
Νέα 16/09/2014 - 10:06

Ο Alvaro Bautista θα παραμείνει - όπως ήταν αναμενόμενο - στην ομάδα του Gresini και για το 2015, αφού χτες έγινε γνωστό ότι αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της νέας ομάδας.

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του Σ/Κ στο Misano - όπου διεξήχθη ο 13ος Γύρος της σεζόν - ανακοινώθηκε κι επίσημα το διαζύγιο του Fausto Gresini με την ομάδα της Honda και επισημοποιήθηκε η νέα του συνεργασία με την Aprilia.

Έτσι, η Aprilia επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και στο MotoGP το 2015 - αντί του 2016 που είχε αρχικά ανακοινωθεί - με τον Bautista να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην εξέλιξη της νέας πρωτότυπης μοτοσυκλέτας του κατασκευαστή.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Bautista είναι διετές και σημαίνει ότι επιστρέφει σε μοτοσυκλέτα της Aprilia, με τον κατασκευαστή δηλαδή που πανηγύρισε τον μοναδικό του Παγκόσμιο Τίτλο το 2006, στα 125cc!

Ερωτηματικό παραμένει ο δεύτερος αναβάτης δίπλα στον Ισπανό, με τον Marco Melandri - ο οποίος φάνταζε το μεγάλο φαβορί μέχρι πριν από λίγα 24ωρα - να μην είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει στο MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Τους πλησιάζουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Η αποθέωση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα