• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Αυτό ήθελα για το μέλλον μου!
Με την Aprilia έζησα μεγάλες στιγμές στο παρελθόν!
Νέα 16/09/2014 - 12:27

Ο Alvaro Bautista θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει σε γνώριμο περιβάλλον την καριέρα του, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση ότι παραμένει στην ομάδα του Fausto Gresini!

Το μόνο που θα αλλάξει για τον Ισπανό άσο, είναι η μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνίζεται του χρόνου! Μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Gresini με το βασικό χορηγό της ομάδας του, δεν κατάφερε να κρατήσει την εργοστασιακή Honda.

Παρ’ όλα αυτά κινήθηκε γρήγορα κι εξασφάλισε την υποστήριξη της Aprilia κι έτσι τη νέα χρονιά θα έχει δυο πρωτότυπες μοτοσυκλέτες του ιταλού κατασκευαστή, με τον Bautista να οδηγεί τη μια από αυτές.

Καινούργια πρόκληση στην καριέρα του Ισπανού αναβάτη, κάτι όμως που δεν φαίνεται να τρομάζει τον 29χρονο -σε δυο μήνες κλείνει τα 30 - αναβάτη!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με την Aprilia. Αυτό ήταν που ήθελα για το μέλλον μου, να οδηγώ για ένα εργοστάσιο και η Aprilia μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια, με έναν κατασκευαστή με τον οποίο ζήσαμε σπουδαίες στιγμές στο παρελθόν», σχολίασε ο Bautista.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο μοναδικός Παγκόσμιος Τίτλος του Ισπανού ήρθε το 2006, στα 125cc, όταν και οδηγούσε μοτοσυκλέτα του συγκεκριμένου κατασκευαστή!

«Πάνω απ’ όλα όμως, αυτή η συμφωνία θα μου επιτρέψει να συνεχίσω με την ομάδα του Gresini , με την οποία είμαι τα τελευταία τρία χρόνια και η οποία είναι σαν οικογένεια για εμένα. Έχω δουλέψει απευθείας με κάποιο εργοστάσιο στο παρελθόν και μου άρεσε να εξελίσσω μια νέα προσπάθεια».

«Γνωρίζοντας ότι θα μπορώ να βασίζομαι στην υποστήριξη τόσων μηχανικών και τεχνικών είναι κάτι που με ενθουσιάζει και ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί τους», πρόσθεσε ο Alvaro Bautista.

Επόμενο άρθρο »

Ο Laverty στο MotoGP το 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Τους πλησιάζουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα