• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Χαρούμενος για το βάθρο
Απογοητευμένος γιατί πίστευε στη νίκη!
Νέα 15/09/2014 - 00:27

Ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε ούτε στην πίστα του Misano, να πανηγυρίσει την πρώτη του φετινή νίκη.

Σε μια πίστα όπου ο Ισπανός άσος έχει πολύ δυνατή παράδοση, ανέβηκε στη δεύτερη θέση δηλώνοντας χαρούμενος για το βάθρο, αλλά απογοητευμένος που δεν είχε το ρυθμό να ακολουθήσει τον Valentino Rossi και να παλέψει μαζί του για τη νίκη.

Ο Lorenzo ήταν ο μόνος αναβάτης που πήρε το ρίσκο και φόρεσε το σκληρό μπροστινό ελαστικό της Bridgestone στον αγώνα, ένα ρίσκο που τελικά δεν του βγήκε, μιας και δεν είχε την αίσθηση που περίμενε απ’ αυτό.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμένα, επειδή επιτέλους πήραμε το ρίσκο με το σκληρό μπροστινό. Είμαι χαρούμενος με το βάθρο, αλλά απογοητευμένος γιατί πίστευα ότι μπορούσα να παλέψω για τη νίκη», τόνισε ο Lorenzo.

«Παρά την καλή μου εκκίνηση, από την πρώτη στιγμή ένοιωθα ότι το μπροστινό δεν μου έδινε την απαραίτητη εμπιστοσύνη στο πλάγιασμα, αλλά και στα φρένα. Ρισκάραμε και στο Brno, αλλάζοντας ελαστικό και μας βγήκε, εδώ όμως δυσκολευτήκαμε πιο πολύ».

«Ήταν αδύνατον να πάρω τη νίκη. Ακόμα κι αν πίεζα στο μέγιστο βαθμό, όταν είδα τον Marquez να πέφτει, ήξερα ότι ο Valentino είχε καλύτερο ρυθμό σήμερα. Έκανε ένα τέλειο Σ/Κ, άξιζε τη νίκη! Πέτυχε κάτι απίστευτο σε ηλικία 35 ετών».

«Είμαι χαρούμενος και με την ομάδα, γιατί είχε περάσει πολύς καιρός χωρίς να δούμε το 1-2 από την Yamaha. Όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά και η μοτοσυκλέτα μας είναι πιο ανταγωνιστική, αγώνα με τον αγώνα. Ήθελα να κερδίσω, αλλά πρέπει να περιμένω».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ήταν πολύ δυνατοί εδώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Ο Redding στην Marc VDS!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα