• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Redding στην Marc VDS!
Τα κατάφερε η βέλγικη ομάδα και πήρε την RC213V!
Νέα 14/09/2014 - 23:23

Τελικά η Marc VDS φαίνεται ότι κατάφερε να βρει τα απαιτούμενα χρήματα για να πάρει την εργοστασιακή Honda και θα κατέβει στο Πρωτάθλημα του 2015 στη μεγάλη κατηγορία, με αναβάτη τον Scott Redding!

Η ομάδα της Marc VDS υλοποιεί το όνειρο του να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και μάλιστα με μια μοτοσυκλέτα-Πρωταθλήτρια, όπως είναι αυτή της Honda!

Η βέλγικη ομάδα - πολύ εύρωστη οικονομικά - είχε ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα, καθώς πέρα από την αγορά της μοτοσυκλέτας του HRC, πρέπει να πληρώσει και για τη θέση της στο grid του 2015, ενώ ως νεοεισελθείσα ομάδα δεν δικαιούται - την πρώτη σεζόν - να λαμβάνει δωρεάν ελαστικά και κάλυψη μέρους των εξόδων της για τα ταξίδια στις πίστες του MotoGP.

Από την άλλη, ξεκαθάρισε και το μέλλον του Scott Redding, ο οποίος κάνει το δικό του όνειρο πραγματικότητα, να οδηγήσει δηλαδή μια εργοστασιακή RC213V, όπως άλλωστε προέβλεπε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Gresini.

Πλέον, ο Βρετανός - ακόμα ένα αναβάτης από την Αγγλία σε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, μετά τον Cal Crutchlow - θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει και στο γκαράζ της Marc VDS, τους ανθρώπους της οποίας γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του εκεί στην Moto2. Άλλωστε, ο Team Manager της ομάδας - ο Bartholemy - είναι και προσωπικός του μάνατζερ!

Έτσι, το Πρωτάθλημα του 2015 αναμένεται με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας και ο Scott Redding - σε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα - είναι ένας ταλαντούχος και ταχύτατος οδηγός που σίγουρα θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στους fantastic 4!

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση έγινε στο twitter της ομάδας, όπου πριν μερικά λεπτά ανέβηκε το εξής μήνυμα:

«Η Marc VDS θα ανέβει στο MotoGP το 2015, με τον Scott Redding να επιστρέφει στην οικογένεια της Marc VDS. Ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε και πάλι!»

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Χαρούμενος για το βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτο λάθος φέτος για τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα