• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ήταν πολύ δυνατοί εδώ!
Παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Yamaha!
Νέα 15/09/2014 - 10:03

Ο Dani Pedrosa προσπάθησε στο χτεσινό αγώνα, αλλά όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε, ήταν πάρα πολύ δύσκολο - και τολμηρό όπως φάνηκε από την πτώση του Marquez - εγχείρημα να ακολουθήσει τις Yamaha των Rossi και Lorenzo.

Ο Ισπανός του HRC έχασε πολύτιμο χρόνο στην εκκίνηση του αγώνα και αυτό υπονόμευσε κατά πολύ τη συνέχεια του αγώνα. Παράλληλα, αντιμετώπιζε πρόβλημα τόσο με το μπροστινό, όσο και με το πίσω ελαστικό, αφήνοντάς τον χωρίς περιθώρια για να αντιδράσει.

«Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος και δεν μπορούσα το κάτι παραπάνω. Ο Marc προσπάθησε να μείνει κοντά στους Valentino και Jorge, αλλά τελικά έπεσε στην προσπάθειά του αυτή. Ήταν πολύ δυνατοί εδώ!» παραδέχτηκε ο Dani Pedrosa.

«Στον αγώνα είχαμε και πολλά προβλήματα τόσο με το μπροστινό, όσο και με το πίσω κι έτσι δεν μπορούσαμε να ελπίζουμε για πολλά. Στους πρώτους γύρους έχασα χρόνο καθώς έμπλεξα στην κίνηση και αυτό επηρέασε όλο τον αγώνα».

«Προσπάθησα για το καλύτερο δυνατό, αλλά και πάλι αντιμετώπιζα δυσκολίες με τον Dovizioso, που ήταν επίσης πολύ γρήγορος. Στο τέλος είχα ρυθμό αντίστοιχο με αυτόν των Valentino και Jorge».

«Κρατάμε τα θετικά όμως και τώρα ελπίζουμε ότι στην Aragon - σε μια πίστα που μ’ αρέσει - θα έχουμε καλύτερη αίσθηση και θα κάνουμε καλύτερο αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

2015: Στις 22 Μαρτίου ο 1ος Αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Χαρούμενος για το βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα