• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν θα με πιάσουν εμμονές!
Δεν θα κάνω τίποτα τρελό για τη νίκη!
Νέα 11/09/2014 - 11:07

Το Πρωτάθλημα είναι από καιρό χαμένο για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος πλέον κυνηγά την πρώτη του φετινή νίκη.

Ο Ισπανός άσος - ο οποίος πέρυσι είχε ανέβει οχτώ φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου - έχει μια μεγάλη ευκαιρία να το καταφέρει στο επερχόμενο GP του Misano, σε μια πίστα όπου έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια!

Ο Jorge έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη στην ιταλική πίστα τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ ήταν δεύτερος τα τρία προηγούμενα από το 2008 ως και το 2010. Το 2007, χρονιά κατά την οποία η πίστα επανήλθε στο ημερολόγιο Αγώνων, ο Lorenzo είχε επικρατήσει στον αγώνα των 250cc!

«Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, όπως είδαμε και στο Silverstone και αν και δεν κερδίσαμε εκεί, κάναμε φανταστική δουλειά! Δυσκολευτήκαμε όμως περισσότερο, διότι το πίσω ελαστικό δεν ήταν το ίδιο που είχαμε στους προηγούμενους αγώνες», σχολίασε ο Ισπανός άσος.

«Παρά τις μεγάλες προσδοκίες που είχα, δεν κατάφερα να πάρω στο Silverstone να πάρω την πρώτη μου νίκη. Το Misano είναι σίγουρα μια πίστα που μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά δεν θέλω να έχω εμμονές μ’ αυτό. Δεν θα κάνω τίποτα τρελό, απλά θα βάλω τα δυνατά μου», τόνισε ο Lorenzo, ο οποίος δεν έχει τερματίσει κάτω από τη δεύτερη θέση από το 2007 κι εξής στο Misano!

«Αν δεν καταφέρω να κερδίσω, τότε ακόμα ένα βάθρο θα ήταν πολύ καλό. Νομίζω ότι είμαι στην καλύτερή μου κατάσταση αυτή τη στιγμή, κάνουμε φανταστική δουλειά με την ομάδα και η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά. Το Misano μ’ αρέσει πολύ, διότι είναι μια γρήγορη πίστα με πολλές ανοιχτές στροφές».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ντεμπούτο για Remy Gardner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα