• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ντεμπούτο για Remy Gardner!
Αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Misano!
Νέα 10/09/2014 - 14:29

Ο Remy Gardner - ο γιος του Wayne Gardner του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 500cc το 1987 - θα κάνει το ντεμπούτο του στα GP αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Misano.

Ο 16χρονος Αυστραλός αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα (στην κατηγορία Moto3) με την Calvo KTM, αλλά θα αντικαταστήσει τον τραυματία Luca Grunwald στην ομάδα Kiefer Kalex KTM της Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

«Δεν το περίμενα να αγωνιστώ σε μια μοτοσυκλέτα GP αυτό το Σ/Κ, αλλά είναι ο πιο ιδανικός τρόπος για να προετοιμαστώ για το Phillip Island τον Οκτώβριο», παραδέχτηκε ο μικρός. «Ελπίζω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Θα είναι μια ωραία εμπειρία για εμένα. Δεν θα πιεστώ. Θα είμαι ικανοποιημένος, αρκεί να ξέρω ότι έβαλα τα δυνατά μου».

Ο Remy Gardner είναι εντέκατος στο ισπανικό πρωτάθλημα με ένα βάθρο, ενώ είναι προγραμματισμένο να κάνει έκτακτη συμμετοχή στο Γύρο του Phillip Island, στις 19 Οκτωβρίου.

Από την πλευρά του, ο Wayne Gardner είναι πεπεισμένος ότι ο γιος του θα ανταπεξέλθει μια χαρά σ’ αυτή την πρόκληση:

«Δεν είναι εύκολο να πιστέψω ότι 25 χρόνια μετά θα επιστρέψω στο Phillip Island , με το γιο μου να αγωνίζεται. Θα είναι μια στιγμή που θα γεμίσει με υπερηφάνεια τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένειά μου. Νομίζω ότι θα τα πάει καλά στο Phillip Island κι έχω μερικές συμβουλές να του δώσω, χωρίς να τον ζορίσω υπερβολικά».

Επόμενο άρθρο »

Παγκόσμια Αποκλειστικότητα: Ο Miller στην CWM-LCR Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

2016: Βλέπει MotoGP ο Davies!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα