• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα
Crutchlow: Θα μας βοηθήσει το πρόσφατο τεστ στο Misano
Νέα 11/09/2014 - 11:56

Ο Andrea Dovizioso διανύει μια αρκετή δυνατή σεζόν με την ομάδα της Ducati, έχοντας ανέβει δυο φορές στο βάθρο, ενώ έχει κατορθώσει να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή, σε σχέση με πέρυσι.

Ο επόμενος αγώνας γίνεται στο Misano, σε μια πίστα όπου τόσο αυτός, όσο και ο Cal Crutchlow έκαναν ιδιωτικές δοκιμές στα τέλη Αυγούστου. Μάλιστα το σημαντικό για τον Dovi ήταν το γεγονός ότι ήταν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πιο γρήγορος σε σχέση με πέρυσι!

«Αν και κέρδισα εδώ τον πρώτο μου αγώνα με μεγάλες μοτοσυκλέτες, το Misano δεν είναι από τις αγαπημένες μου πίστες. Όμως αυτό το GP είναι ο δεύτερος εντός έδρας αγώνας για εμάς και είμαι βέβαιος ότι οι φίλαθλοι θα είναι μια επιπλέον βοήθεια για εμάς», σχολίασε ο Ιταλός.

«Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να επιβεβαιώσουμε την απόδοση του Silverstone, αλλά είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα θετικό τεστ εδώ, πριν πάμε στην Αγγλία, έτσι είμαστε αισιόδοξοι».

Από την πλευρά του, ο Cal Crutchlow ετοιμάζεται για το τελευταίο του Grand Prix στην Ιταλία, ως αναβάτης ιταλικής μοτοσυκλέτας.

«Ανυπομονώ για το Misano , είχαμε ένα καλό τεστ εκεί και πιστεύω ότι βρήκαμε κάποια καλά πράγματα που θα μας βοηθήσουν αυτό το Σ/Κ. Θα έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο κι έτσι θέλω να τα πάω καλύτερα απ’ ότι στο Silverstone και να κάνω καλή δουλειά με τους μηχανικούς μου».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Το Misano είναι η πίστα μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν θα με πιάσουν εμμονές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα