• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το Misano είναι η πίστα μου!
Λατρεύω αυτό το μέρος!
Νέα 11/09/2014 - 12:25

Με τη γενέτειρά του την Tavullia να απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από την πίστα του Misano, είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς πόση μεγάλη σημασία δίνει ο Valentino Rossi στον επερχόμενο Γύρο που ξεκινά αύριο Παρασκευή!

«Όταν φτάνουμε στο Misano, είμαι πάντα πάρα πολύ χαρούμενος», σχολίασε ο Ιταλός άσος. «Είναι ένα ιδιαίτερο GP για εμένα. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι μόλις 10 χιλιόμετρα από το σπίτι μου στην Tavullia κι εδώ είναι όλη μου η οικογένεια, όλοι οι φίλοι μου, όλοι οι οπαδοί μου. Έπειτα γιατί το Misano είναι η πίστα μου. Λατρεύω αυτό το μέρος!»

Πέρυσι, ο Valentino Rossi τερμάτισε στην τέταρτη θέση, 15 δευτερόλεπτα πίσω από τον ομόσταυλό του - και μεγάλο νικητή - Jorge Lorenzo. Φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην για τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση!

«Θα προσπαθήσουμε να στήσουμε τέλεια τη μοτοσυκλέτα, από την πρώτη κιόλας ημέρα. Θέλω να μείνω στην κορυφή και να παλέψω με τους Jorge και Marc. Στο Silverstone ανέβηκα στο βάθρο και το ίδιο θέλω να κάνω κι εδώ. Θα βάλω τα δυνατά μου. Ελπίζω ο καιρός να είναι καλός. Θα είναι σημαντικό να δουλέψουμε στο στεγνό, για να ετοιμάσουμε τη μοτοσυκλέτα. Είμαι έτοιμος!»

Ο Vale είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με δέκα βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Dani Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Έχουμε μεγάλη πρόκληση μπροστά μας!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα