• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παγκόσμια Αποκλειστικότητα: Ο Miller στην CWM-LCR Honda!
2η Αποκλειστικότητα: η CWM FX και στην Ελλάδα!
Νέα 10/09/2014 - 18:09

Σήμερα - 17/09/2014 - ανακοινώθηκε στα υπόλοιπα μέσα ότι ο Jack Miller κάνει το βήμα στη μεγάλη κατηγορία για το 2015, κάτι για το οποίο σας είχαμε ήδη ενημερώσει μια εβδομάδα νωρίτερα:

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το motograndprix.gr και το περιοδικό MOTOGP WORLD, σας μεταφέρουν με απόλυτη βεβαιότητα την είδηση ότι ο JackMiller έχει υπογράψει με την ομάδα της CWM-LCR Honda για την επόμενη χρονιά!

Την είδηση αυτή μας έδωσε αποκλειστικά ο CEO της CWM FX, Αντώνης Κωνσταντίνου, που είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας LCR Honda, η οποία από το τεστ της Βαλένθια και στο εξής, μετονομάζεται σε CWM-LCR Honda και με υπερηφάνεια θα «φορά» τα χρώματα της Ελλάδας!

Είναι σημαντικό και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, το γεγονός ότι ο Έλληνας Αντώνης Κωνσταντίνου επέλεξε να δώσει τη σπουδαία αυτή είδηση - πρώτα και σε παγκόσμια αποκλειστικότητα - σε Ελληνικά μέσα ενημέρωσης, προτού ανακοινωθεί στον υπόλοιπο κόσμο την Πέμπτη, αποδεικνύνοντας και εμπράκτως την αγάπη του για τη χώρα μας!

Η είδηση αυτή είναι ιδιαιτέρως σημαντική και ιστορική, αν αναλογιστεί κανείς ότι για πρώτη φορά ένας αναβάτης της Moto 3 θα κάνει απευθείας το άλμα από τη μικρή στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που δεν έχουν κάνει στο παρελθόν ταχύτατοι αναβάτες και μεγάλοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!

Ο JackMiller θα βρεθεί λοιπόν στο γκαράζ της CWM-LCR Honda δίπλα στον CalCrutchlow, με τον Αυστραλό να οδηγεί μια OPEN μοτοσυκλέτα της Honda, που θα είναι σχεδόν ίδια με την εργοστασιακή που θα έχει στη διάθεσή του ο Crutchlow, χωρίς όμως το πανάκριβο seamless κιβώτιο, αλλά με τις πνευματικές βαλβίδες. Το software δεν θα είναι του HRC αλλά της DORNA στην ECU της Magneti Marelli.

Με δεδομένο λοιπόν ότι οι OPEN μοτοσυκλέτες της Honda αναμένονται πολύ πιο ανταγωνιστικές το 2015, όλοι μας περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τη νέα σεζόν, όπου πέρα από τους fantastic 4, θα έχουμε δυνατά ονόματα σε δυνατές μοτοσυκλέτες να δίνουν σκληρές μάχες για τις τρεις θέσεις του βάθρου.

Η παραπάνω είδηση έχει διττή σημασία, μιας και πλέον η άλλη εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του HRC - αυτή του Gresini - μάλλον πάει στα χέρια της Marc VDS, η οποία κάνει αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσει τα απαιτούμενα χρήματα. Το χρονικό περιθώριο που της έχει δοθεί είναι μέχρι και το τέλος του αγώνα στο Misano. Αν τελικά η Marc VDS τα καταφέρει, θα έχει στις τάξεις της φυσικά τον ScottRedding. Εδώ να σημειώσουμε ότι αν τελικά η βελγική ομάδα δεν τα καταφέρει, ο Βρετανός αναβάτης θα καταλήξει στην Pramac Racing, μιας και η Ducati τον θέλει πάρα πολύ!

 

Επίσης η δεύτερη αποκλειστικότητα είναι ότι η CWM FX ξεκινάει τη δραστηριότητά της πιο έντονα και στη χώρα μας (δραστηριοποιείται σε 197 χώρες με γραφεία σε 13!), ανοίγοντας το 14ο γραφείο στην Αθήνα, άμεσα, υπό τη Διεύθυνση του Γιώργου Μακρή, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης και φίλος του Αντώνη Κωνσταντίνου.  Ο κ. Μακρής θα εξετάσει και περιπτώσεις εμπλοκής της CWM στον μηχανοκίνητο κόσμο της χώρας μας!

Στο περιοδικό MOTOGP WORLD που κυκλοφορεί από αύριο (11/09) στα περίπτερα όλης της χώρας, μπορείτε να διαβάσετε μια αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο CEO της CWM FX, Αντώνης Κωνσταντίνου, στον Διευθυντή του περιοδικού, Δημήτρη Διατσίδη!

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Μειώνεται το βάρος το 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ντεμπούτο για Remy Gardner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα