• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ2: Μπροστά ο Baz!
Τέσσερεις κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις!
Νέα 05/09/2014 - 17:48

Πολλή η ζέστη στην πίστα της Jerez, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους +30o C κι έτσι να δυσκολεύει το έργο των αναβατών μέσα στην πίστα. Μέχρι και πέντε λεπτά πριν από το τέλος, ελάχιστοι είχαν καταφέρει να κατεβάσουν τους πρωινούς τους χρόνους, ωστόσο αυτό άλλαξε στη συνέχεια!

Ο μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Loris Baz, ο οποίος έδειξε άνετος πάνω στην Kawasaki του και πήρε την πρώτη θέση στη λίστα με τους χρόνους, καταφέρνοντας μόνο αυτός να πέσει κάτω από τον πρωινό χρόνο του Marco Melandri. Ο Ιταλός δεν βελτιώθηκε στις ΕΔ2, αλλά κράτησε τη δεύτερη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα. Στα δεύτερα ελεύθερα ήταν 6ος.

Πολύ βελτιωμένος και ο Leon Haslam, έφερε την Honda του στη δεύτερη θέση των ΕΔ2, μόλις 15 χιλιοστά μπροστά από την Ducati του Davide Giugliano, με τον Eugene Laverty (Suzuki) να ακολουθεί τρία μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο πίσω! Τέσσερεις διαφορετικοί κατασκευαστές στις 4 πρώτες θέσεις!

Την πεντάδα των πρώτων έκλεισε ακόμα μια Ducati, αυτή του Chaz Davies, ο οποίος όπως και το πρωί, έτσι και το απόγευμα είχε μια πτώση. Γενικά ο ανταγωνισμός ήταν υψηλότατος, με τους δέκα πρώτους να έχουν μεταξύ τους διαφορά στα τέσσερα μόλις δέκατα!

Ο Tom Sykes δεν κατάφερε να ρίξει το χρόνο του από τις ΕΔ1 κι έπεσε στην έβδομη θέση το απόγευμα, με τονSylvain Guintoli να καταφέρνει να πέφτει κάτω από το 1:43 και να παίρνει την όγδοη θέση. ΟToni Elias βελτιώθηκε ελάχιστα και δεν ήταν αρκετό παρά για να του δώσει την ένατη θέση, μπροστά από τον Jonathan Rea.

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ3: Πάλι πρώτος ο Melandri!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ1: Επέστρεψε δυναμικά ο Melandri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα