• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ1: Επέστρεψε δυναμικά ο Melandri!
Ελάχιστα πίσω ο Sykes, 11 αναβάτες στο ίδιο δευτερόλεπτο!
Νέα 05/09/2014 - 15:13

Ο Marco Melandri ξεκίνησε δυνατά τον δέκατο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των SBK στην Jerez, παίρνοντας την πρώτη θέση στις ΕΔ1!

Παρά το ότι οι ελπίδες του για το φετινό Τίτλο έχουν μειωθεί δραματικά, μετά και την ανακοίνωση ότι οι βαθμοί από τον ακυρωμένο γύρο της Ν. Αφρικής θα είναι οριστικά χαμένοι, ο Melandri τονίζει ότι θα συνεχίσει να πιέζει μέχρι το τέλος!

Ο Ιταλός άσος της Aprilia κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, αφήνοντας για 45 χιλιοστά πίσω του το μεγάλο φαβορί για το φετινό Τίτλο, Tom Sykes!

Τρεις διαφορετικοί κατασκευαστές ήταν στις πρώτες θέσεις, με τον Chaz Davies να ξεκινά κι αυτός με το δεξί τις προσπάθειές του στην Jerez, καθώς στοχεύει σ’ ένα δυνατό αποτέλεσμα στην ισπανική πίστα.

Ευχαριστημένους άφησε τους συμπατριώτες του ο Toni Elias, καθώς πήρε την τέταρτη θέση, άνω στην ιδιωτική του Aprilia. Ο Loris Baz έκλεισε την πεντάδα των πρώτων, μπροστά από τον Sylvain Guintoli, τη μεγαλύτερη απειλή για τον Sykes στο Πρωτάθλημα.

Οι Davide Giugliano, Eugene Laverty, Jonathan Rea και Alex Lowes ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα στις ΕΔ1. Στην υποκατηγορία EVO, ο Sylvain Barrier ήταν ο ταχύτερος όλων στην 12η θέση, μπροστά από τους David Salom, Niccolo Canepa και Alessandro Andreozzi.

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ2: Μπροστά ο Baz!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Αναπτερώνονται οι ελπίδες του Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα