• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ3: Πάλι πρώτος ο Melandri!
Δυνατές οι Aprilia-Ducati, μένουν πίσω οι Kawasaki!
Νέα 06/09/2014 - 14:50

Η τελευταία του προσπάθεια ήταν αρκετή για να επιστρέψει ο Marco Melandri και πάλι στην πρώτη θέση μιας επίσημης διαδικασίας στην πίστα της Jerez, όπου διεξάγεται αυτό το Σ/Κ ο 10ος Γύρος των SBK!

Οι χρόνοι ήταν κατά πολύ βελτιωμένοι σήμερα, με πέντε αναβάτες να καταφέρνουν να πέσουν κάτω από το όριο του 1:42! Δέκα λεπτά πριν από το τέλος, ο Davide Giugliano πήρε την πρωτοπορία!

Όλα έδειχναν ότι η Ducati θα έπαιρνε την πρώτη θέση, ωστόσο χάρη στο 1:41.450 του Marco Melandri την τελευταία στιγμή, ο Ιταλός άφησε στη δεύτερη θέση τον συμπατριώτη του για δυο δέκατα.

Παρομοίως και ο Toni Elias βγήκε κερδισμένος στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να ανέβει από τις τελευταίες θέσεις της πρώτης δεκάδας, ως την τρίτη, αποδεικνύοντας ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σε μια πίστα που την ξέρει πολύ καλά.

Μόλις δυο δέκατα χώριζαν τον τρίτο από τον ένατο, με τους EugeneLaverty, ChazDavies,SylvainGuintoli, AlexLowes, Tom Sykes και τον αναβάτη που ξεχώρισε την Παρασκευή, LorisBaz, να παίρνουν όλοι τους άνετα θέση στην SP2. Παρά το γεγονός ότι η απόστασή του από τον πρώτο ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο, ο Jonathan Rea πήρε κι αυτός την πρόκριση.

Αντίθετα ο ομόσταυλός του, Leon Haslam, δεν τα κατάφερε και παρά το ότι τη χτεσινή ημέρα είχε ανέβει ως την τέταρτη θέση, σήμερα έπεσε στην 11η. Στις EVO, την πρώτη θέση - δωδέκατος στη συνολική κατάσταση - πήρε ο David Salom, μπροστά από τον Sylvain Barrier και τον Alessandro Andreozzi.

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Την pole ο εκπληκτικός Baz!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ2: Μπροστά ο Baz!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα