• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ήταν μια εξαιρετική κίνηση!
Ήταν πολύ ωραία, επιθετική κίνηση, αλλά δεν είχαμε επαφή
Νέα 31/08/2014 - 23:56

O Marc Marquez πέτυχε την 11η νίκη του για φέτος (τελευταίος που πέτυχε 11 νίκες σε μια σεζόν ήταν το 2005 ο Valentino Rossi), αφού πρώτα χρειάστηκε να δώσει μια συναρπαστική μάχη με έναν πολύ δυνατό Jorge Lorenzo!

Η προσπέραση που έκρινε τον αγώνα ήρθε δυο γύρους πριν από το τέλος, με τον Marquez να κάνει εντυπωσιακή κίνηση στον αντίπαλό του - ελάχιστα πριν είχαν και μια μικρή επαφή - αναγκάζοντάς τον να σηκώσει στιγμιαία τη μοτοσυκλέτα του και να χάσει πολύτιμο χρόνο.

«Είχαμε μια μικρή επαφή, αλλά στην επόμενη στροφή - όταν τον πέρασα για τελευταία φορά - ξέρω ότι ήταν μια πολύ ωραία κίνηση, επιθετική αλλά δεν είχαμε επαφή», εξήγησε ο Marquez.

«Έτσι είναι οι τελευταίοι γύροι. Πέρυσι με πέρασε στην τελευταία στροφή, ενώ και τότε είχαμε επαφή. Αλλά φέτος νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Είναι ωραία που επιστρέφω στο βάθρο μετά το Brno και μάλιστα στην κορυφή».

«Στην αρχή προσπάθησα να διατηρήσω το ελαστικό, αλλά ήταν δύσκολο γιατί ο ρυθμός ήταν πραγματικά πολύ υψηλός. Σήμερα περιμέναμε έναν εντελώς διαφορετικό αγώνα, αλλά ο Jorge ήταν πολύ δυνατός από την αρχή. Στο τέλος απλά επιτέθηκα, διότι νοιώθω πάντα πιο άνετα με το φθαρμένο ελαστικό».

Επόμενο άρθρο »

Στους πρώτους γύρους κρίθηκε η μάχη για τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

UK: Φοβερή μάχη Marquez-Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα