• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στους πρώτους γύρους κρίθηκε η μάχη για τον Rossi!
Πίεσα πολύ το ελαστικό και μετά άρχισα να χάνω πρόσφυση
Νέα 01/09/2014 - 01:00

Ο Valentino Rossi υπέδειξε το χαμένο χρόνο στην αρχή του αγώνα, ως το βαρόμετρο που λειτούργησε αρνητικά στην προσπάθειά του να ακολουθήσει το ρυθμό των δυο Ισπανών στις πρώτες θέσεις του σημερινού αγώνα.

Ο Ιταλός σούπερ σταρ, που έφτασε τις 246 εκκινήσεις στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα κέρδισε το πρώτο του βάθρο στο Silverstone, τόνισε: «Υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα σήμερα κι ένα από αυτά είναι ότι πήρα το πρώτο μου βάθρο εδώ!»

«Είμαι χαρούμενος και για το πρώτο μισό του αγώνα, διότι ήμουν πολύ γρήγορος, αλλά δεν κατάφερα να κάνω καλή εκκίνηση κι έχασα χρόνο με τον Dovi και ειδικά τον A.Espargaro. Πίεσα πολύ το πίσω ελαστικό και μετά άρχισα να χάνω πρόσφυση κι έπρεπε να επιβραδύνω κι έτσι οι Jorge και Marc έκαναν διαφορά».

«Έδωσα ωραία μάχη με τον Pedrosa και τον Dovi και προσπάθησα να μείνω μπροστά τους. Στο τέλος τα κατάφερα και πήρα ακόμα ένα βάθρο (σ.σ. το όγδοο φετινό του) και δεν είμαι τόσο μακριά στη βαθμολογία από τον Dani», σχολίασε ο Valentino Rossi, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δέκα βαθμούς πίσω από τον Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Το ρεκόρ που δεν ήθελα!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ήταν μια εξαιρετική κίνηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα