• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ανησυχούσαμε μετά την 1η ημέρα
«Προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος με τις κατατακτήριες»
Νέα 31/08/2014 - 00:17

Ο Valentino Rossi κράτησε τα θετικά από τη σημερινή του εμφάνιση και την έκτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές, αφού πρώτα παραδέχτηκε ότι είχε ανησυχήσει μετά το τέλος της πρώτης ημέρας στο Silverstone.

«Σήμερα ήταν λίγο καλύτερα για εμάς. Χτες ήταν άσχημα τα πράγματα και είχαμε ανησυχήσει. Σήμερα αλλάξαμε τις ρυθμίσεις και από το πρωί οι χρόνοι και ο ρυθμός μας είχαν βελτιωθεί πολύ και ειδικά η αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Vale.

«Στα δυο ελεύθερα σήμερα ήμουν πάντα μέσα στην πρώτη πεντάδα και διασκέδαζα την οδήγηση. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα ήταν θετικά, αλλά προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος με τις κατατακτήριες. Θεωρώ ότι έχω καλύτερη δυναμική. Δεν μπόρεσα να πιέσω στο όριο», εξήγησε.

«Η δεύτερη σειρά είναι κάπως καλή για τον αγώνα, αλλά νομίζω ότι μπορούσα δυο με τρία δέκατα πιο κάτω. Αύριο πρέπει να δουλέψουμε, καθώς έχουμε πρόβλημα στα φρένα και στις εισόδους των στροφών σε κάποια σημεία όπου υπάρχουν σαμαράκια».

Ο Rossi έκανε κάποιες αλλαγές στην ισορροπία της μοτοσυκλέτας του στο πρόσφατο τεστ του Brno, κάτι όμως που δεν τον βοήθησε στην πίστα του Silverstone.

«Στο Brno κάναμε κάποιες αλλαγές για να βελτιώσουμε τη ζωή των ελαστικών και δούλεψαν. Χτες προσπαθήσαμε να τις εφαρμόσουμε κι εδώ, αλλά σ’ αυτή την πίστα δεν έπιασαν. Χάνουμε πάρα πολύ και ειδικά στα σαμαράκια. Το βασικό πρόβλημα είναι η αίσθησή μας με το μπροστινό στα σαμαράκια. Πρέπει να βελτιωθούμε, διότι σίγουρα στον αγώνα ο ρυθμός θα είναι πιο γρήγορος».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: «Καθαρή εκκίνηση!»

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα