• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε!
«Πολύ σημαντική» θέση στην πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα!
Νέα 30/08/2014 - 23:47

Η απόδοση του Andrea Dovizioso στις σημερινές κατατακτήριες ήταν - για τρίτο συνεχόμενο αγώνα - καταπληκτική και δικαίως κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου γύρω από την πίστα, καθώς έγραφε το δεύτερο καλύτερο χρόνο της ημέρας.

«Ακόμα μια καλή εμφάνιση σε κατατακτήριες και είμαι πολύ χαρούμενος μ’ αυτό. Νομίζω ότι έχουμε πλησιάσει τους ταχύτερους αναβάτες για τον αγώνα κι έχουμε μια μικρή ευκαιρία να παλέψουμε λίγο. Θα περιμένουμε να δούμε και τον καιρό, αλλά η πρώτη σειρά στο grid είναι πάντα πολύ σημαντική», εξήγησε ο Dovi.

Ο Ιταλός μπορεί να ξαφνιάστηκε με την ταχύτητα του στις κατατακτήριες, ωστόσο δεν τρέφει αυταπάτες, γνωρίζοντας ότι αύριο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα στον αγώνα.

«Έχουμε βελτιωθεί στις κατατακτήριες και στον αγώνα, αλλά είναι ακόμα πολύ δύσκολο να είμαστε σταθεροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, εξαιτίας της φθοράς του ελαστικού. Είμαστε αρκετά γρήγοροι, αλλά πρέπει να ξοδεύω πολύ ενέργεια και δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να οδηγάς τη μοτοσυκλέτα».

«Αλλά για την ώρα αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να είμαστε κοντά τους. Ήταν λίγο έκπληξη η ταχύτητά μου σήμερα, ειδικά με το φθαρμένο ελαστικό. Ξέρουμε ότι αύριο δύσκολα θα κρατήσουμε αυτό το ρυθμό, αλλά έχουμε μια καλύτερη ευκαιρία σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ανησυχούσαμε μετά την 1η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν περίμενα την 1η σειρά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα