• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: «Καθαρή εκκίνηση!»
Κλειδί του αγώνα ο ρυθμός και η επιλογή ελαστικών!
Νέα 31/08/2014 - 00:46

Ο μοναδικός αναβάτης που έχει καταφέρει να κερδίσει τον Marc Marquez στο φετινό Πρωτάθλημα, ελπίζει ότι μια καλή εκκίνηση θα του δώσει το δικαίωμα να παλέψει για μια θέση στο βάθρο του αυριανού αγώνα.

Ο Dani Pedrosa έχασε την πρώτη σειρά για 0.289δ και θα ξεκινήσει από την πέμπτη θέση της σχάρας εκκίνησης τον 12ο αγώνα της φετινής σεζόν. «Νομίζω ότι το κλειδί για αύριο θα είναι μια καλή εκκίνηση. Η πρώτη στροφή είναι πολύ κοντά στην γραμμή εκκίνησης και είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια καθαρή αρχή», σχολίασε ο Ισπανός.

«Πέρυσι είχα χάσει σ’ αυτό το κομμάτι και φέτος ελπίζω να τα πάω καλύτερα για να πάω καλά από την αρχή. Το κλειδί του αγώνα θα είναι ο ρυθμός, είναι μεγάλη η πίστα και πρέπει να διατηρήσεις την ταχύτητά σου σε κάθε στιγμή. Ο Marquez είναι πολύ δυνατός, αλλά και ο Dovizioso οδηγεί πολύ καλά αυτό το Σ/Κ», πρόσθεσε.

Επιπρόσθετα, ο Dani Pedrosa εξήγησε ότι και η επιλογή των ελαστικών θα παίξει το ρόλο της στον αυριανό αγώνα.

«Αν και η πίστα δεν ήταν πιο ζεστή απ’ ότι χτες, νομίζω ότι είχαμε καλύτερη θερμοκρασία στα ελαστικά. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό, όπως ότι και ο αέρας ήταν λιγότερος. Σε γενικές γραμμές οι χρόνοι ήταν πολύ καλύτεροι. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τον καιρό αύριο και αν έχει ήλιο, τότε τα ελαστικά που θα φορέσουμε μπορεί να είναι διαφορετικά από αυτά που χρησιμοποιήσαμε σήμερα».

«Δοκίμασα το σκληρό πίσω και δεν έμεινα ευχαριστημένος. Αν έχει ήλιο πάντως, η πίστα θα αλλάξει και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά αύριο. Το σκληρό ελαστικό θα αποτελέσει λύση. Αν όμως κάνει κρύο, το ελαστικό δεν θα προσφέρει καλό κράτημα, αλλά ταυτόχρονα δεν θα επιβαρυνθεί πολύ», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

UK: Πρώτος και στο ζέσταμα ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ανησυχούσαμε μετά την 1η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα