• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK ΕΔ3: Πρώτος παρά την πτώση ο Marquez!
Βελτιωμένες οι Yamaha, δυνατός και ο Dovi στον 1 γύρο!
Νέα 30/08/2014 - 13:33

Ο Marc Marquez συνεχίζει να κυριαρχεί στην πίστα του Silverstone, γράφοντας και σήμερα το πρωί τον καλύτερο χρόνο (2:01.906), πέφτοντας κάτω από το ρεκόρ πίστας του Dani Pedrosa (2:01.946).

Ο Ισπανός, νοιώθοντας άνετα από την πρώτη στιγμή στο Silverstone, πίεζε τη μοτοσυκλέτα του και ήταν σε έναν εκπληκτικό γύρο, όταν έχασε το μπροστινό και είχε μια ανώδυνη πτώση, 14 λεπτά περίπου πριν το τέλος.

Ο Andrea Dovizioso ήταν εξαιρετικός χτες με το μεσαίο πίσω ελαστικό και σήμερα - φορώντας την πιο μαλακή επιλογή - κατάφερε να πλησιάσει στα 34 χιλιοστά το χρόνο του Marquez!

Οι υπόλοιποι τρεις των Fantastic 4 εκμεταλλεύτηκαν τις σχετικά καλές συνθήκες της πίστας - η θερμοκρασία ήταν χαμηλή αλλά είχε πέσει η ένταση του αέρα - και μπήκαν στη δεκάδα, με τον Dani Pedrosa 3ο και τους Rossi και Lorenzo να ακολουθούν.

Ο Pol Espargaro ήταν η τρίτη από τις πέντε Yamaha που πήραν θέση στην πρώτη δεκάδα, με τον Stefan Bradl να ακολουθεί στην έβδομη θέση έχοντας και αυτός μια πτώση, ευτυχώς χωρίς συνέπειες.

Οι Bradley Smith, Andrea Iannone και Aleix Espargaro πήραν τις τελευταίες θέσεις της δεκάδας που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2.

Στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων, οι Yonny Hernandez, Alvaro Bautista (έκαναν ίδιο χρόνο στις ΕΔ3), Scott Redding (ένας από τους τέσσερεις αναβάτες που δεν κατάφεραν να κατεβάσουν τους χτεσινούς τους χρόνους), Karel Abraham και Cal Crutchlow θα διεκδικήσουν τις δυο θέσεις που δίνουν την πρόκριση στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

UK Moto2 ΕΔ3: Στην κορυφή ο Folger!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto3 ΕΔ3: Η απάντηση της Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα