• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3 ΕΔ3: Η απάντηση της Honda!
Ο Alex Rins στην 1η θέση, πίσω του οι Vinales-Marquez!
Νέα 30/08/2014 - 13:11

Μετά τη χτεσινή κυριαρχία των KTM/Husqvarna, ήρθε η απάντηση σήμερα από την Honda, με τον Alex Rins να παίρνει την πρώτη θέση στο τέλος, αφήνοντας πίσω του για κάτι παραπάνω από ένα δέκατο τον Isaac Vinales.

Οι Ισπανοί κυριάρχησαν σήμερα το πρωί, με τον Alex Marquez να παίρνει την τρίτη θέση - 0,170 πίσω από τον ομόσταυλό του - ενώ λίγο πιο πίσω ακολούθησε ο Τσέχος Jakub Kornfeil.

O Brad Binder συνεχίζει να εντυπωσιάζει και σήμερα έκανε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, όντας η καλύτερη Mahindra και αφήνοντας πίσω του τον εργοστασιακό οδηγό της ομάδας, Miguel Oliveira (8ος).

O Jack Miller πήρε την έκτη θέση, τέσσερα δέκατα πίσω από την κορυφή, με τους Niccolo Antonelli, Romano Fenati και Juanfran Guevara να κλείνουν τη δεκάδα.

Ο Danny Kent, που ήταν πρώτος στις ΕΔ2 χτες, αν και κατέβασε μισό δευτερόλεπτο το χρόνο του, δεν πέτυχε κάτι καλύτερο από την 11η θέση. Πολύ θετικός ο Andrea Migno - αντικατέστησε τον Σίσση στην Mahindra - πήρε την 16η θέση, με τον Navarro να είναι 19ος και τον Bastianini 23ος.

Επόμενο άρθρο »

UK ΕΔ3: Πρώτος παρά την πτώση ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Δεν το περίμενα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα