• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto2 ΕΔ3: Στην κορυφή ο Folger!
Από πίσω του οι Rabat, Vinales και Kallio!
Νέα 30/08/2014 - 14:15

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά της μικρής κατηγορίας, με τους Nagashima και Shah να εμπλέκονται σε μια πτώση που ανάγκασε τους διοργανωτές να διακόψουν τη διαδικασία για αρκετά λεπτά.

Και οι δυο αναβάτες ήταν καλά στην υγεία τους, αν και για προληπτικούς λόγους δεν επέστρεψε κανείς τους στην πίστα. Στους χρόνους, ο Jonas Folger είναι ο τρίτος διαφορετικός αναβάτης που γράφει το όνομά του στην πρώτη θέση στις ελεύθερες δοκιμές του Silverstone.

Χάρη στον τελευταίο του γύρο άφησε τρία ολόκληρα δέκατα πίσω του τον Tito Rabat! O Maverick Vinales έκανε έναν γρήγορο γύρο στο τέλος και μπήκε στην τριάδα των πρώτων, αφήνοντας πίσω του τον Mika Kallio για 48 χιλιοστά.

Θεαματική η βελτίωση για τον Schrotter, κατέβασε 2 δευτερόλεπτα το χτεσινό του χρόνο και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση, με τους Nakagami και Cortese επίσης να βρίσκουν τις λύσεις και να μπαίνουν στη δεκάδα.

Ο Sam Lowes έμεινε στην όγδοη θέση, μπροστά από τον Axel Pons και τον Johann Zarco. O Luis Salom - μετά το χτεσινό του σφοδρό highside - έμεινε στην 19η θέση.

Επόμενο άρθρο »

UK Moto3: O Rins την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

UK ΕΔ3: Πρώτος παρά την πτώση ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα